vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Zoek je een stoel of tafel? Bij dit adresje slaag je zeker!

Zoek je een stoel of tafel? Bij dit adresje slaag je zeker!

Over wie we het hebben? Mogen we je voorstellen aan HelloChair: dé specialist in stoelen en tafels van nu. Van eetkamerstoelen tot barkrukken en van betaalbaar tot design op maat: hier zit je dankzij het gigantische assortiment wel goed.

HelloChair is dé specialist in stoelen en tafels van nu. Je kunt er online terecht en in hun winkels in Bussum en Culemborg. Hier vind je maar liefst 300 stoelen en barkrukken om uit te proberen. 

Stel je eigen stoel samen

De perfecte stoel is als een goede vriend: je brengt er veel tijd mee door. Hij zorgt voor goede gesprekken en het liefst ga je voor een langdurige relatie. Een belangrijke keuze dus, maar zeker niet altijd makkelijk. Daarom selecteren ze bij HelloChair alleen de mooiste stoelen en mooie merken voor je, zoals Zuiver, HAY, Mobitec, Jesper Home, Vitra & Gubi. Comfort, stijl en kwaliteit staan hierbij altijd voorop. 

Juist omdat ze zich zo specifiek op een product richten, weten ze alles over de stoelen die ze verkopen. Heel fijn als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet en graag hulp hebt bij het maken van een keuze. In de winkel staan 300 stoelen. Je kunt dus naar hartelust uitproberen en materialen én het zitcomfort met elkaar vergelijken. Zij zijn pas blij als jij een stoel vindt die aan al je wensen voldoet en met de perfecte stoel naar huis gaat. 

Even voorstellen: HelloTable

Sinds kort verkopen ze ook tafels trouwens, en ontwerpen ze hun eigen tafelcollectie die een Limburgse meubelmakerij voor ze maakt. HelloTable! Je kunt er zelf je tafel samenstellen door de afmetingen, de vorm en de afwerking van de tafel te kiezen.

Kwaliteit en duurzaamheid is voor het bedrijf heel belangrijk. Ze werken alleen met de beste materialen, het hout is met zorg geselecteerd en komt uit duurzaam beheerde bossen in Oekraïne en Canada. Elke tafel wordt met veel aandacht gemaakt en verlaat pas de fabriek als deze grondig is afgewerkt en gekeurd. 

Over HelloChair

Oprichters Jan-Noud Hutten en Joost Wels stonden aan de wieg van webwinkel fonQ en hebben ruime ervaring op het gebied van online shoppen. Toch geloven zij in de kracht van een fysieke winkel, juist in de meubelbranche. Met die jarenlange ervaring en een liefde voor interieur starten zij in 2020 HelloChair, dé stoelenspecialist van Nederland.

Zin in meer inspiratie voor je woonkamer? Hier vind je nog veel meer mooie interieurtrends en tips.

Ook interessant?