1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - Woonkamer - Zien: drie superstijlvolle trends voor dit najaar

Zien: drie superstijlvolle trends voor dit najaar

Het najaar is hét moment om je huis weer even wat aandacht te geven zodat het extra fijn is om weer veel binnen te zijn de komende maanden. Karwei laat je drie nieuwe trends zien én hoe je deze toepast. Zodat jij je thuis voelt in huis.

Karwei spotte drie mooie Moods voor het najaar. Hiermee maak je iedere ruimte in je huis nét weer een beetje bijzonderder. Of je nu van elegant naturel houdt, van warme aardetinten of juist van uitbundig groen; alle drie de moods blijven dicht bij de natuur en dat geeft rust. En laten we daar – in deze soms onzeker tijd – nou net behoefte aan hebben.

Maak van je huis je thuis

Laat je inspireren door één van deze moods óf combineer ze lekker met elkaar. Bij Karwei vind je voor elke van deze drie toffe trends mooie en heel betaalbare items die van jouw huis je thuis maken. Welke woonsmaak je ook hebt en of je nu op een flatje woont of in een villa.

Trend 1: Green thoughts

Deze trend gaat over groen doen! Met groen haal je de rust van de natuur in huis. Van grijsgroen tot diep flessengroen: de vele verschillende groentinten combineren vanzelf mooi met elkaar en leveren je dagelijks een flinke portie positieve energie op. Een groene muur of lambrisering frist je interieur én je gemoed op. Natuurlijke materialen als rotan en hout zorgen voor verbinding met de natuur en in het digitale tijdperk waar we ons in bevinden is dat geen overbodige luxe.

Echte planten passen hier natuurlijk goed bij, maar je kunt ook kiezen voor een natuurtafereel op de wand met behang of accenten als kussens of krukjes met bladeren en bloemen. Combineer het met zwarte meubels voor een sterk contrast. Groen dus! Kijk op www.karwei.nl/najaarsmoods voor de bijpassende producten.

Trend 2: Silent Chic

Oh… naturel! Zachte naturel tinten waren nog nooit zó elegant. De combinatie van mooie effen stoffen, natuurlijke materialen en zachte beiges oogt rustig en superchic. Of je nu gaat voor de hele look of kiest voor enkele naturel blikvangers, deze mood gaat je gegarandeerd omringen met licht en ruimte en zorgt voor rust. En dat is meer dan welkom in de drukke tijd waarin we leven. Door verschillende ronde vormen en naturel tinten met elkaar te mixen ontstaat er, ook in kleinere ruimtes, een open sfeer die ruim aanvoelt. Dus laat die donkere dagen maar komen: binnen straalt het licht!

Kijk op www.karwei.nl/najaarsmoods voor de bijpassende producten.

Trend 3: Down to earth

Aardig aards: deze mood verrijkt je huis met prachtige kleuren en materialen waardoor de waan van de dag als vanzelf van je afglijdt. Door je huis te vullen met natuurlijke materialen creëer je rust. Sfeervolle verlichting, dikke gordijnen en wollige kussens: het brengt je warmte in koude winterdagen.

Aardetinten, van bruin tot terra en van beige naar roze, zorgen voor een warme uitstraling met een lichte retro-knipoog. Door te spelen met trendy terratinten en lichte pastellen in je interieur voeg je een eigentijdse touch toe. Gecombineerd met natuurlijke materialen als rotan, wol en linnen ontstaat een heel vriendelijke sfeer. Geef je interieur een aardse upgrade en geniet nog meer van de fijne momenten in huis.

Kijk op www.karwei.nl/najaarsmoods voor de bijpassende producten.

Karwei Trendkleur 2021


Nu we toch bezig zijn.. Mogen we je ook nog een tip aan de hand doen voor een prachtige trendkleur? En niet zomaar eentje, maar de Karwei Trendkleur 2021. Elegant en aards in één, dat is Sandstone beige. Deze subtiele ingetogen kleur geeft rust en laat andere items shinen. Sandstone beige komt in verschillende  woonstijlen goed tot zijn recht, van industrieel tot klassiek en van minimalistisch tot retro.

En nog een ander pluspunt: Sandstone beige is bij alle drie de bovenstaande najaarsmoods goed toe te passen. Als subtiele basis in combinatie met aardse tinten, als warme tegenhanger in een huis vol groen en als ton-sur-ton maatje met de natureltinten. Wij zijn fan van Sandstone beige. Je komt deze kleur dan ook regelmatig tegen in de najaarscollectie van Karwei. Bijvoorbeeld in gordijnen, kussens en lampen maar ook op vloerkleden, meubels en behangprints. En hadden we al gezegd dat Sandstone beige op de muur ook prachtig warm oogt?

 

Ook interessant?