1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Zacht & duurzaam beddengoed

Zacht & duurzaam beddengoed

Goed slapen zorgt ervoor dat je gelukkiger, gezonder en mooier wakker wordt. Het mooie merk Coco & Cici maakt hiervoor het allerfijnste beddengoed, voor ultiem slaapcomfort. Zodat jij als de beste versie van jezelf de dag begint. 

Coco & Cici oprichters Marije & Cathelijne hebben een gezonde obsessie voor een goede nachtrust. Noem ze gerust enthousiaste avonturiers die hun dromen doorzetten met een flinke dosis positiviteit en lef. Door de jaren heen hebben zij dezelfde waarden en ambities opgebouwd, zoals: het leven een beetje zachter maken. Zo werd Coco & Cici geboren, een onderneming waar hun gedachtegoed 100% in is verweven.

Geluk is: goed slapen

Geluk is goed slapen. Dat hoeven deze twee dames je vast niet vertellen. Toch blijft volgens hen de invloed van beddengoed onderschat en daar willen ze graag iets aan doen. Tijdens een van de verre reizen die ze maakten, kwamen ze in aanraking met de meest betoverende stof die ze ooit hadden gevoeld. Het bleek het relatief onontdekte TENCEL™ te zijn. De stof overtrof alle verwachtingen en bleek als bedlinnen in staat om hun eigen slaap naar een hoger niveau te brengen. Deze ultieme slaapervaring brengen zij nu naar jou.

Luxe beddengoed zo zacht als zijde

Toen een eenmaal bleek dat TENCEL™ van het Oostenrijkse premium natuurstoffenbedrijf Lenzing dé stof was, zijn ze enthousiast aan de slag gegaan met de productie van hét volmaakte beddengoed. Alles vanuit de heldere filosofie dat de producten de wereld zachter moeten maken. Zo is deze droomcollectie tot stand gekomen: luxe beddengoed zo zacht als zijde, verkoelend in de zomer en warm in de winter, vervaardigd van 100% TENCELTM.

Ultiem slaapcomfort

Het luxe beddengoed van Coco & Cici zorgt voor ultiem slaapcomfort. Het is extreem zacht en luxueus, duurzaam en blijft lang fris. Verkoelend in de zomer, heerlijk warm in de winter. En het ziet er ook nog eens betoverend uit. Heerlijk: dit 100% TENCELTM beddengoed voelt altijd alsof het net gewassen. Het ademt als geen andere stof, zodat jij heerlijk slaapt en uitgerust ontwaakt. De satijnweving is bovendien sterk en het duurzame materiaal behoudt zijn kwaliteit jaar in jaar uit.

Een sensationele stof die je nog nooit op je huid gevoeld hebt. Vergelijk het met het uitsmeren van je favoriete lotion over je huid. Zo heb je beddengoed niet eerder ervaren. Na een nacht wil je nooit meer anders!

Goeie aanbieding!

We hebben nog een laatste fijne tip! Coco&Cici is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. Ze hebben een heel fijne aanbieding voor je.  Tijdens de maand oktober bieden zij 30% korting. Het enige dat je hoeft te doen is de toegang tot de beursaanbiedingen te kopen. Voor 2,49 euro heb je toegang tot veel woonvoordeel, waaronder dus deze fijne aanbieding van Coco&Cici. Hier lees je meer over de beursaanbiedingen en koop je jouw toegang tot heel veel woonvoordeel.

Ook interessant?