///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Nieuw seizoen ‘Weer verliefd op je huis’

Nieuw seizoen ‘Weer verliefd op je huis’

Verschillende smaken en een huis dat maar geen thuis wil worden? Het woonprogramma vtwonen Weer verliefd op je huis laat zien hoe je dat oplost. Samen met presentator Kees Tol, zorgen vijf vtwonen stylisten ervoor dat stellen weer verliefd worden op hun huis. Met twaalf verrassende make-overs. Zondag 20 september start een nieuw seizoen verrassende make-overs!

Even voorstellen

Naast de vertrouwde gezichten van Frans, Fietje, Marianne en Eva, maak je dit seizoen ook kennis met vtwonen stylist Liza. Ze heeft al tal van prachtige stylinproducties op haar naam staan en deed de afgelopen jaren de styling van het vtwonen huis op de vt wonen&design beurs. Kun je niet wachten tot 4 oktober, wanneer je de eerste aflevering met Liza kunt zien, lees dan hier het interview dat we met haar hadden.

De aftrap

De allereerste aflevering gaat van start met Fietje, op zondag 20 september om 19.00 uur op SBS6. Zij gaat aan de slag bij Astrid en Peter in Apeldoorn. Ze wonen in een karakteristieke jaren dertig woning waarvan de woonkamer niet alleen donker oogt door de donkere vloer en meubels maar ook saai door het gebrek aan kleur. Hoe Fietje dat aanpakt? Dat zie je zondagavond 20 september.

Niks missen

Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar vtwonen.nl/tv voor alle laatste info. Wist je dat je hier ook afleveringen kunt terugkijken en alle verkoopinformatie vindt die de stylisten voor hun make-over gebruiken. Leuk en handig! 

Voor de nodige voorpret stellen we voor dat je deze onvergetelijke afleveringen nog eens terugkijkt:

1. Kleurboost in Bussum

Na een grote verbouwing klopte de basis van de stadsvilla die Norbert en Lisa drie jaar geleden kochten. Alleen de inrichting wilde niet echt lukken. Tot Marianne kwam en het huis helemaal af maakte met kleur en kunst.

Kijk hier de aflevering terug

.

2. Klassiek en modern in Berkel-Enschot

In deze aflevering laat Fietje zien dat de uiteenlopende smaken, modern en klassiek van Lieke en Tom prima samen gaan. Het resultaat is verbluffend met een gedurfd contrast in de keuken.

Kijk hier de aflevering terug
.

3. Boerderij chic in Noordeloos

Van allegaartje tot boerderij chic, dat is Frans wel toevertrouwd. In de karakteristieke woonboerderij van Mark en Thijs creëerde hij een luxe hotelgevoel door klassiek te combineren met retro en donkergroen met goud.

Kijk hier de aflevering terug.

Dit artikel word je aangeboden door vtwonen,  hier lees je meer van hun artikelen. Je vindt ook inspirerende activiteiten van vtwonen in het programma van de digitale editie van de vt wonen&design beurs. Neem snel een kijkje.

 

Ook interessant?