vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Vraag dit gratis jubileum magboek aan

Vraag dit gratis jubileum magboek aan

BNS Crisp is de beroepsvereniging Nederlandse stylisten en het online portal voor het vinden van de juiste interieurprofessional. De organisatie bestaat ruim tien jaar en heeft vanwege dit heugelijke feit een jubileum magboek uitgegeven. Jij kan dit gratis aanvragen!

Ken je BNS Crisp al? De vt wonen&design beurs werkt al een hele tijd samen met deze organisatie waarbij je terecht kunt voor interieur-  vastgoed- en groenstylisten. Ruim 300 interieurprofessionals verspreid over het land zijn bij hen aangesloten.

Zo vraag je dit boek digitaal aan

Ter ere van hun tienjarige bestaan kun jij nu ook hun jubileum boek gratis digitaal bestellen in onze ticketshop. Het boek telt maar liefst 145 pagina’s aan trendverhalen met de interieurfavorieten van interieurstylisten. Het bevat onder anders interviews, verhalen en columns van verschillende professionals. Laat je heerlijk inspireren!

Wil je liever een geprint exemplaar? Die kan je op de site van BNS Crisp bestellen. Een geprint exemplaar is hier te bestellen voor 10,- euro incl. btw en portokosten.

Ook interessant?