vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Voor het raam: van vitrage tot shutters

Voor het raam: van vitrage tot shutters

Wat je voor het raam hangt, maakt zoveel uit. Voor de manier waarop licht de ruimte vult (of niet) en voor de sfeer en de styling van een woonruimte. Deze raamdecoratie moet je even zien.

Buitengewoon aantrekkelijk

Heb je de mooie jaloezieën van Mr. Jealousy al gespot? Buitengewoon aantrekkelijke jaloezieën van hout, bamboe of aluminium die je supermakkelijk en met een dikke glimlach zelf inmeet & ophangt. Bij dit merk vind je alleen een selectie van de meest sexy kleuren en afwerkingen waar je écht blij van wordt.

Je kon de mooie jaloezieën trouwens ook bewonderen bij de entree van de Business Lounge (tijdens de vt wonen&design beurs) waar een wand vol hing.

Sfeermakers in huis

Passie voor perfectie: dat is wat je vind bij JASNO. Hier vind je op maat gemaakte shutters en blinds waarmee je je huis van veel sfeer voorziet. Shutters zijn binnenluiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën. Deze doen beiden niet alleen hun werk, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor verzonken scharnieren in een shutterspaneel. Het paneel oogt daarmee strakker en sluit beter aan. De shutters en blinds worden gemaakt van het mooie Paulownia hout.

En extra bonuspunten: hun shutters hebben in dichte stand een isolerende werking, dat maakt het een duurzame investering. In de winter houd je zo de warmte binnen en in de zomer hebben de shutters een warmtewerende functie.

Houden van hout

Wehlton is experts in maatwerk van houten raambekleding, zoals shutters en blinds. Hier vind je maatwerkproducten die je voor elk raam passend kan laten maken. De producten passen echt in elk interieur, vanwege de enorme keuze aan kleuren, afwerkingen en maten. Onze tip: kijk ook even naar hun collectie Woodweaves. Dit zijn geweven houten rol- en vouwgordijnen die voor een Mediterraans lichtfiltering zorgt. Prachtig, kijk maar!

Vraag het een interieurstylist

Stel, je weet nog niet zo goed wat je wilt voor het raam, wat de voor- en nadelen van bijvoorbeeld vitrage of jaloezieën zijn of welke mogelijkheden je eigenlijk hebt. Onze tip? Ga even langs Decorette. Hier vind je prachtige raamdecoratie in talloze soorten en maten. In elke woonstijl die er maar is, van strak modern tot zacht romantisch. Je kunt ze online bezoeken of een bezoekje brengen aan een van hun woonwinkels  Jouw woonwensen zijn altijd de basis in het adviesgesprek. Decorette zorgt dat jouw persoonlijkheid weerklinkt in een interieur dat bij je past.

Zin in meer inspiratie voor je woonkamer? Hier vind je nog veel meer mooie interieurtrends en tips.

Ook interessant?