///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Zó simpel is het leggen van een vloer met klick-pvc

Zó simpel is het leggen van een vloer met klick-pvc

Het plaatsen van een pvc vloer is dé oplossing voor heel wat van jouw zorgen. De rigide pvc vloerenvloerenspecialist Floorify zijn super snel en simpel te plaatsen. Laat je overtuigen door deze video.

Het handige, beproefde klik-systeem dat het bedrijf hanteert, maakt van het plaatsen van de vloer kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify! Gewoon leggen, klikken en klaar! Het filmpje maakt alvast veel duidelijk:

Heb je nog vragen? Het bedrijf helpt je graag met al jouw technische vragen tijdens een online afspraak.

Geen stof, geen lawaai 

Floorify rigide pvc vloeren zijn ideaal voor het plaatsen in appartementen of voor renovatie in een bestaande woning. Je kunt de vloer gewoon met een Stanley breekmes op maat maken. Slechts twee keer snijden en klaar. Niemand heeft nog last van geluid of stof!

Renovatievriendelijke vloer

Floorify pvc vloeren zijn dun, heel dun. Slechts 4,5 of 4 mm. Dat is ideaal voor renovatie, omdat je de vloer bovenop een bestaande vloer kunt plaatsen. Je hoeft dus niet per se eerst de oude vloer te verwijderen. Een extra plus: dankzij de minimale hoogte behoud je makkelijk bestaande deuren. Da’s mooi meegenomen!

Een bestaande vloer of kleine oneffenheden? Ook pvc leggen op tegels behoort nu tot de mogelijkheden. Zelfs die oude, lelijke tegels mogen dus blijven, want je er legt er gewoon een mooie vloer overheen.

Ideaal voor vloerverwarming

Floorify vloeren zijn uitermate dun en kunnen in combinatie met de Comfort Ondervloer perfect gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming met warm water of elektriciteit die in de chapelaag verwerkt is. Zorg er wel voor dat de oppervlakte van de vloer niet warmer wordt dan 27°C en gebruik altijd de aanbevolen Floorify Comfort ondervloer. Meer over pvc op vloerverwarming.

Planken combineren met tegels

Hoe tof: wist je dat je de planken en tegels perfect kunt combineren? Dankzij het gebruik van hetzelfde kliksysteem kunnen er verschillende vloeren aan elkaar geplaatst worden. Verkies je een tegel in jouw keuken en een lange plank in jouw living? Dat kan perfect. De naadloze en subtiele overgang zorgt bovendien voor een esthetisch hoogstandje. Weg met hoogteverschillen en opvallende voegen! Welkom Floorify planks and tiles!

Tip: bestel GRATIS stalen, dan kun je bij jou thuis bepalen hoe de vloer van je keuze staat of ga even over de vloer in de winkelpunten en bekijk er de mooie Floorify vloeren.

Nog vragen? Ze geven je graag persoonlijk advies tijdens een online afspraak.

 

Ook interessant?