vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dit is een win-winsituatie op je vloer

Dit is een win-winsituatie op je vloer

Is het een keramische tegel? Of is het een zachte vloer? De nieuwste vloer van COREtec is het allebei en combineert het beste van twee werelden. 

Ken je de mooie en handige vloeren uit de COREtec familie al? CERAtouch is de jongste telg uit de collectie van meerlagige harde vloeren. Je mag het gerust een innovatief product noemen. Deze vloer combineert namelijk het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. 

De vloer is verkrijgbaar in een hele reeks met natuurgetrouwe tegel- en steendecoren en  heeft een beschermende, kras- en impactbestendige thermoplastische toplaag. De toplaag oogt mat en heeft reliëfstructuur. Dit geeft een natuurgetrouwe look & feel die het lastig maakt om de vloer te onderscheiden van een echte stenen of keramische vloer.

Krasvast als een keramische tegel

Even wat technische achtergrondinformatie: CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis, zonder toevoeging van PVC. Verschillende slijtlagen zorgen voor krasvastheid, minstens gelijk aan die van een keramische tegel. Een veelvoorkomend probleem bij keramische tegels is het risico op breken tijdens de plaatsing, maar dat is met dit materiaal niet aan de orde.

Handig kliksysteem

Dankzij het kliksysteem is de plaatsing van de vloer snel en super simpel. Er wordt geen lijm bij gebruikt en de vloer kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer. Handig: de vloer werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg. Het kliksysteem zorgt er ook voor dat de vloer zelf-uitlijnend is waardoor de tussenkomst van een professionele vloerlegger niet perse nodig is. Na het plaatsen van de vloer kan je hem meteen weer belopen, handig toch?

O, de vloer is trouwens is niet alleen vorm- en maatvast, maar ook honderd procent waterproof en is prima geschikt voor natte ruimtes. Het weegt slechts de helft van een keramische tegel. En hadden we al gezegd dat deze vloer ook nog eens arm in onderhoud is? 

Kijk voor meer informatie op www.coretecfloors.com 

Deze vloer geeft een prachtige en rustgevende uitstraling aan de kamer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door COREtec® Floors Europe (@coreteceurope) op

Ook interessant?