vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Video: zo fijn is elektrische vloerverwarming

Video: zo fijn is elektrische vloerverwarming

Niets fijner dan op blote voeten door je huis lopen. Mits de vloer lekker warm is natuurlijk. Vloerverwarming zorgt daarvoor, net als gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Elektrische vloerverwarming gaat heel goed samen met pvc vloeren en marmoleum en hoef je niet in te frezen.

Geen radiatoren meer in je kamer, maar verwarming in je vloer. Dat is waar vloerverwarming om draait. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben ze niet alleen een enorme collectie vloeren, maar ook veel kennis over vloerverwarming. Zij tippen je graag hun elektrische vloerverwarming. 

Vloer met voordelen

Elektrische vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan met radiatoren. Het werkt goed in combinatie met een pvc vloer of marmoleum, aangezien dit de warmte uit de vloer direct doorlaat naar de kamer. De aanschaf van elektrische vloerverwarmingsfolie is voordeliger dan het infrezen van vloerverwarming. Het is milieuvriendelijker dan verwarming met gas als energiebron. Het verbruik is veel beter te sturen door directe warmte. Op lange termijn is het voordeliger.

Verwarmingsfolie voor ondervloeren

Dan ook even een paar technische feiten. De elektrische vloerverwarming die Woninginrichting-Aanhuis.nl gebruikt heeft een 0,35mm dunne verwarmingsfolie die in een heel comfortabele verwarming voorziet. Hierin wordt een vulling van koolstofvezel gebruikt als verwarmingselement, een composiet van koolstofvezel en koolstofpasta die op folie wordt aangebracht zoals dit in de drukwerkindustrie wordt toegepast. Met dank aan deze vulling is de levensduur meer dan dertig jaar en is oververhitting uitgesloten.

Door een laag reflecterende isolatiefolie aan te brengen, gaat er geen warmte verloren. Door een magnesiumoxide plaat aan te brengen aan de bovenzijde ontstaat er een ideale constructie waarover ook een tegelvloer kan worden aangebracht.

Slimme thermostaten voor een ultiem binnenklimaat

Slimme tip: met de (apart verkrijgbare) draadloze slimme thermostaten en bijpassende internet hub heb je overal controle over jouw verwarming. Binnen- en buitenshuis. Je hebt in één oogopslag zicht op alle zones in jouw huis of kantoor. Elke ruimte kun je zelfs apart bedienen!

In deze video zie je hoe dit eruit ziet en krijg je handige uitleg over de werking.

 

Zo werkt het

Hun opgeleide vakmannen, verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van installatie tot het leggen van de gewenste vloer. Zo weet je zeker dat de vloer perfect ligt en jaren meegaat. Wil je meer weten? Kom dan naar de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt.  Je bent van harte welkom!

Ook interessant?