vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Twee vloeren om verliefd op te worden

Twee vloeren om verliefd op te worden

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bof jij even. Deze twee prachtige collecties vinylvloeren zijn te mooi om te laten liggen.

Je vloer is wat je ervan maakt, zo vinden ze bij BerryAlloc, de Belgische specialist op het gebied van vloerbedekking. Je wil vast geen doorsnee huis als thuis, toch? Bij dit bedrijf begrijpen ze dat helemaal. Net zoals jij zijn ze gek op uitzonderlijke designs.

Hun twee collecties Style en Pure bieden een mooi pallet aan vinyltegels en -planken. Je kan zelfs mixen en matchen als je jouw ideale vloer zelf wil samenstellen. De vloeren zijn bovendien eenvoudig in onderhoud, snel en simpel te installeren en waterbestendig. Daarnaast zijn ze duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar, ftlaat-vrij en ze krijgen een levenslange garantie mee. O, en voor we het vergeten: met de vloeren haal je een flinke dosis stijl in huis.

Collectie Style

Met de zestien planken uit de Style-collectie kan je de perfecte stijl te vinden voor elke kamer. Het zijn zestien verschillende manieren om je huis in te richten. Elke kleur refereert naar de natuur, maar heeft een eigen karakter en geeft een verschillende look aan je interieur. Style combineert natuur met een gevoel van warmte. De perfecte combinatie voor een gezellig en huiselijk gevoel. In dit artikel lees je meer over deze prachtige collectie.

Collectie Pure

Rondrennende kinderen of vriendinnen op hakken: Pure maakt de momenten die je doorbrengt met de belangrijkste mensen in je leven nog leuker. Pure is namelijk niet alleen een prachtige collectie vloeren. Het is ook nog eens een heel stille vloer. De vloer heeft een unieke zachte toplaag die niet alleen ongelooflijk comfortabel is om op te lopen, ze absorbeert ook het geluid in elke kamer. De vloer heeft een unieke geschuimde toplaag die het loopgeluid absorbeert. Hierdoor is Pure tot 50% stiller dan andere vloeren zijn soort. 

Wil je jouw vloer nog stiller maken? Combineer hem met Dreamtec+, een  onderlaag die het geluid met 20 dB vermindert. Je zal zeker verliefd worden op deze gezellige vloer. En ook je onderburen zullen er ook dol op zijn, want jouw voetstappen zullen zachter klinken dan ooit. In dit artikel lees je meer over deze vloer. 

Over BerryAlloc

Je vindt meer informatie en inspiratie op de site van BerryAlloc. Snuffel online door de twee stijlvolle collecties Pure en Style. 

Ook interessant?