1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - Woonkamer - Stootvast en stijlvol: vloer met veel voordelen

Stootvast en stijlvol: vloer met veel voordelen

Verhuizen? Of verbouwen? En op zoek naar een nieuwe vloer? Deze vloeren geven een extra touch aan elk interieur en iedere ruimte. En ze zijn ijzersterk, dus perfect voor huizen waarin geleefd mag worden. 

Een vloer leg je niet voor even, maar voor een hele tijd. Dan is het heel fijn als je weet dat een vloer alle activiteiten in huis aankan. Of je nu een nieuwe vloer zoekt voor de woonkamer, kinderkamer of keuken; de rigide pvc vloeren van Floorify hebben hiervoor alles in huis.

Spelende kinderen, vriendinnen op naaldhakken, onstuimige huisdieren: voor huizen waar het bruist van de bedrijvigheid bieden hun rigide pvc vloeren uitkomst én brengen een interieur tot leven.

De voordelen voor het oprapen

Zo’n mooie vloer komt trouwens met veel meer voordelen. Dankzij het gesloten oppervlak en de innovatieve anti-vlektechnologie krijgen stof en vuil geen kans. Deze technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in het oppervlak kunnen doordringen. De meeste vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek. Lastige vlekken kan je eenvoudig verwijderen met wat aceton. Zonder dat er een spoor van achter blijft! Geen urenlange schrobbeurten meer. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.

Daarnaast bezit het geborstelde parket een ruwe zachtheid. Je ziet de knopen en nerven van échte houten vloeren. En je voelt ze, wanneer je blootsvoets op je vinylvloer loopt. Afgewerkt met een matte finish voor een natuurlijke look en feel. Dit moet je écht beleven. Bestel daarom zeker 3 gratis stalen.

Lekker warm aan de voetjes

Een pvc vloer neemt trouwens ook altijd de omgevingstemperatuur op. Het resultaat? Een vloer die warmte uitstraalt, op elk moment van de dag. Wist je trouwens dat Floorify vloeren perfect met vloerverwarming gecombineerd kan worden? Dankzij hun lage warmteweerstand bereikt de warmte snel het vloeroppervlak voor een heerlijk gevoel aan je voeten.  Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je ’s ochtends uit bed of uit de douche komt !

Goed in het gehoor

De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify vloer en Comfort ondervloer zorgt voor geluiddempende akoestische laag die meer dan 21 dB opvangt. Geen hakkengekletter, geen vervelend getik van dierenklauwen op de vloer. Zo geniet je op elk moment van je rust in je woonkamer, zelfs wanneer je tienerdochter haar nieuwste TikTok dansjes oefent. 

Je Floorify rigide pvc vloer absorbeert dus het geluid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat dat door zijn hoge oppervlaktespanning een trommel effect genereert en het geluid gaat reflecteren. Geen last van vervelend tikgeluid met je Floorify vloer! Hoe klinkt dat?

De sterkste in huis

Dankzij de hoge densiteit van de Floorify Rigid Core en de kwalitatieve Floorify Comfort ondervloer (nu GRATIS) is je Floorify rigide pvcvloer bijzonder impactresistent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld parket laten zware, vallende voorwerpen geen sporen na. Ook langdurige indrukking van zware meubels leidt niet tot putjes in het vloer oppervlak. Dit in tegenstelling tot het traditionele click pvcwaar zware belasting leidt tot een blijvende indrukking.

Floorify pvc: 100% watervast?

Floorify rigide pvc vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof, tot in de diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan deze vloer dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage. Aarzel dus zeker niet om een Floorify te plaatsen in jouw badkamer of keuken.

Bekijk de video en laat je overtuigen!

 

Een frisse start met vtwonen

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Wist je dat in België ook een tv-programma van vtwonen op de buis wordt uitgezonden? In ‘Een frisse start met vt wonen’ bieden verhuishelden samen met stylistes een helpende hand om van een huis een thuis te maken. En de vloertjes? Die komen van Floorify! De stylistes kozen enkele pareltjes uit de collectie, van back to basic tot industrieel of landelijk. Want welke stijl je ook hebt, de rigide vinylvloeren van Floorify passen écht overal en geven net dié extra touch aan ieder interieur en elke kamer. Op de site zie je een aantal supertoffe en spectaculaire make-overs en kan je de afleveringen terugkijken.

Zelf ervaren? Maak via de button hieronder een online afspraak of ga even over de vloer in een van de  winkelpunten van Floorify

Ook interessant?