///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Nooit meer koude voeten en vloeren met vloerverwarming

Nooit meer koude voeten en vloeren met vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming zorgt voor warme voeten en een constante temperatuur. Wist je dat dit type vloerverwarming goed samengaat met een vloer van pvc, laminaat en hout én zelfs gebruikt kan worden bij marmoleum en tapijt?

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kun je terecht voor elke vloer die je wenst. Ze hebben er een enorme collectie, van marmoleum en tapijt tot Cortec pvc-vloeren. Als je het hier niet vindt, weten wij het ook niet meer. Bij dit bedrijf weten ze ook alles van vloerverwarming en hoe je dit aanpakt, bijvoorbeeld bij bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren.

Vloerverwarming heeft veel voordelen en is hartstikke populair. Niet zo gek, want je energieverbruik wordt minder, het geeft een heel prettige omgevingswarmte, je hebt geen radiatoren meer nodig én koude voeten zijn verleden tijd.

De voordelen van elektrische vloerverwarming

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je ook elektrische vloerverwarming. Dit verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan met radiatoren. De gasbesparing met vloerverwarming ontstaat niet alleen door de lagere temperatuur, maar ook doordat de thermostaat één of twee graden lager kan. Dat komt doordat het heel constant warmte afgeeft in de vorm van aangename stralingswarmte. Dit zorgt ook voor minder tocht en meer comfort in huis.

Elektrische vloerverwarming met folie werkt heel goed in combinatie met een pvc vloer of marmoleum, aangezien dit de warmte uit de vloer direct doorlaat naar de kamer. Bij een keuze voor laminaat, hout, of andere vaste vloerbedekking zal het verbruik iets hoger zijn.

De voordelen van elektrische vloerverwarmingsfolie? De aanschaf is voordeliger dan het infrezen van vloerverwarming. Het is milieuvriendelijker dan verwarming met gas als energiebron. Het verbruik is veel beter te sturen door directe warmte. Op lange termijn is het voordeliger.

Meer weten? Of heb je vragen? Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl staan ze voor je klaar en voorzien je graag van advies! Kom dan naar een van de winkels bij jou in de buurt.  Of maak een afspraak via de button hieronder:

Gezien bij vtwonen

Heb je de vloerverwarming al gespot in het tv-programma van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’? In deze aflevering zag je elektrische vloerverwarming in combinatie met een marmoleum vloer. Zo’n vloer is een goede geleider van warmte en past dus perfect bij de elektrische vloerverwarming. En mooi dat het is! 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Woninginrichting-aanhuis.nl (@woninginrichting.aanhuis.nl) op

Ook interessant?