vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Mooi Marmoleum: vloeren van vtwonen

Mooi Marmoleum: vloeren van vtwonen

Ken je de collectie Marmoleum vloeren van Forbo Flooring en vtwonen al? Wie op zoek is naar een nieuwe vloer moet echt even een kijkje nemen. Ze zijn niet alleen heel stijlvol, zo’n vloer kent ook veel voordelen. 

Zie je soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om het uitkiezen van een vloer? Geen nood: vtwonen maakte al een selectie uit de bestaande Marmoleum collecties van Forbo Flooring. De collectie bestaat uit achttien prachtige linoleum vloeren met een rustige, aardse en moderne uitstraling. Zo is er bijvoorbeeld de look&feel van een gietvloer die veel terugkomt. Deze selectie is fraai, tijdloos en verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten en veel betonnen. Voor meer informatie kijk je op Marmoleum vtwonen collectie.

Planetfriendly vloer

Op zoek naar een vloer die goed is voor binnen èn buiten? Dan is deze vloer de juiste keuze. Het is namelijk de duurzaamste vlakke vloer ter wereld. Met dit materiaal gaan planet friendly en Dutch design perfect samen: het wordt volledig CO2-neutraal geproduceerd. Dat komt in hoofdzaak omdat de basis van de vloer goed, gezond en duurzaam is. Ze wordt gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast heeft Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie enorm gereduceerd en de relatie met toeleveranciers flink verduurzaamd. Marmoleum is dus mooi voor binnen èn goed voor buiten. 

Meer voordelen van marmoleum

De vloeren zijn in Nederland geproduceerd en ontworpen. Ze zijn ijzersterk, hebben een dikke toplaag en en gaan heel lang mee (je krijgt er zelfs vijftien jaar garantie bij!). Deze vloer kan dus wel tegen een stootje. Daarnaast zijn ze ideaal als je vloerverwarming wilt en ze voelen comfortabel aan de voeten. Deze vloer is simpel schoon te maken, makkelijk in onderhoud en geluiddempend.

Marmoleum past ook nog eens bij veel verschillende soorten woonstijlen, van eigentijds tot klassiek. Het laat zich eindeloos combineren. En: de collectie sluit aan op de kleurenkaart van vtwonen en combineert daarom ook makkelijk met de verfkleuren, raambekleding en tegels van vtwonen.

Modelwoning

Met eigen ogen zien hoe mooi zo’n vloer oogt in een woonomgeving? Kom de collectie bekijken in de Marmoleum Modelwoning in Assendelft die vtwonen samen met Forbo speciaal hiervoor inrichtte. Op vtwonen.nl lees je meer over deze stijlstudio.

PS: er is nog een andere mooie vloerencollectie die Forbo samen met het woonmerk ontwikkelde: Novilon vtwonen. Ook al zo’n pareltje. Kijk maar.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Forbo Flooring NL (@forboflooringnl) op

Wil je graag een afspraak met één van hun vloerenexperts? Dat kan via de button hieronder:

Ook interessant?