vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Deze vloer geeft karakter aan je huis

Deze vloer geeft karakter aan je huis

Een vloer geïnspireerd door de natuur en gemaakt voor het dagelijkse leven: de collectie Style van BerryAlloc is de perfecte combinatie van schoonheid en comfort.

BerryAlloc, de Belgische expert in laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen, heeft een prachtige collectie vinylvloeren ontwikkelt: Style. De planken uit de collectie lijken bijna perfect op hout, maar ze hebben alle voordelen van een vinylvloer. Met deze vloer kan je volledig genieten. Geen vlekken noch krassen. Dans er op. Laat je kinderen een kamp bouwen of spelen met klei. Hou een feestje zonder je zorgen te maken over een omgestoten glas wijn. Met een dweil of mop ziet je vloer er weer zo goed als nieuw uit.

Gevoel van hout, gemak van vinyl

Voor de Style collectie werd onderzoek gedaan naar houten structuren. Tel er vakmanschap bij op en zie daar: vier prachtige houten designs met een gedetailleerde structuur en natuurlijke kleuren om het gevoel van echt hout te creëren. 

Kijk maar, deze video laat goed zien hoe mooi de vloer is:

Voordelen van de vloer

Style is er dankzij jarenlang onderzoek, ontwikkeling en productie van vinylvloeren. De vloer is stabieler en lichter dan welke andere vloer ook. De vloer is gemakkelijk in onderhoud. Hij is geschikt voor vloerverwarming en -koeling, waterbestendig, 100% ftalaatvrij, thermisch stabiel (temperatuurwisselingen hebben geen invloed op de vloer, de vloer kan je prima plaatsen bij grote ramen). 

Style is ook goed voor het milieu. Deze vloeren besparen 30% materiaal in vergelijking met andere producten in de markt. Bovendien kan de vloer 100% gerecycled worden. 

Snelle en makkelijke installatie

Het DreamClick® systeem maakt de plaatsing van deze vloer bijzonder eenvoudig. Of je het nu zelf doet of een vakspecialist inschakelt, Style installeer je heel snel. Zo kan je makkelijk 12m2 plaatsen in 30 minuten. Aangezien deze vloer extreem licht is, heb je geen zwaar gereedschap nodig. Het 360° kliksysteem is ook heel flexibel en stelt je in staat om planken in om het even welke richting te installeren. Style-tip: Wil je je vloer laten opvallen? Klik de planken in verschillende richtingen en creëer je eigen visgraat legpatroon, of laat je inspireren door eindeloze mogelijkheden. 

Made in Belgium 

Je wil vast geen doorsnee huis als thuis, toch? Bij BerryAlloc begrijpen ze dat helemaal. Net zoals jij zijn ze gek op uitzonderlijke designs. De zestien Style-planken laten je toe om de perfecte stijl te vinden voor elke kamer en geven je zestien verschillende manieren om je huis in te richten. Elke kleur refereert naar de natuur, maar heeft een eigen karakter en geeft een verschillende look aan je interieur. Style combineert natuur met een gevoel van warmte. De perfecte combinatie voor een gezellig en huiselijk gevoel.

Ook interessant?