///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - De langste PVC plank van Nederland

De langste PVC plank van Nederland

Op zoek naar een nieuwe vloer, die mooi en makkelijk is? Dan tippen we je graag deze toffe, unieke vloer. Hij is watervast tot in de kern, makkelijk in onderhoud en o zo mooi.

De vloer waar we het over hebben? De XL pvc vinylplanken van Floorify. Ze hebben een afmeting van 2 meter bij 24 centimeter, de langste en breedste rigide pvc plank op de markt. Het formaat is uniek in zijn soort. Tof hé. Het bedrijf introduceerde een tijdje geleden al hun Rigid Planks & Tiles: een innovatieve vloerencollectie die in één klap afrekent met alle vooroordelen van laminaat en pvc. Sindsdien behoren lange, brede planken al tot de collectie. De nieuwe, extra lange planken zijn verkrijgbaar in zeven vernieuwende kleuren.

Vloer van formaat

Dankzij het flinke formaat komen de authentieke V-groeven en de natuurgetrouwe houtstructuur nog beter tot hun recht. De perfect passende structuren en de grote plankvariatie geven je de onderhoudsvriendelijke houtlook waar je altijd naar op zoek was.

De natuurlijke uitstraling van Floorify XL planken past bovendien in elke ruimte en ieders interieur. Of je nu gaat voor landelijk, klassiek of Scandinavisch en hem een plek geeft in de keuken of slaapkamer. De vloer is trouwens superwaterbestendig en dat maakt het dus ook een handige vloer voor natte ruimtes, zoals de badkamer.

Ontworpen om lang mee te gaan 

Deze vloer komt met veel voordelen. De extra dikke slijtlaag van 0,55 mm, een ijzersterke rigide kern en eigenschappen als stil (21dB) en vlekkenresistent maken van je Floorify vloer de ideale keuze voor elke ruimte in huis. Per ongeluk iets laten vallen? Geen nood, deze vloer kan tegen een stootje. Het zwevende kliksysteem sluit bovendien naadloos aan en zorgt zo voor een uiterst makkelijke en snelle plaatsing.

De klikpvc vloeren zijn daarnaast niet alleen mooi, hun levensduur is haast oneindig. Dankzij hun zwevende plaatsing (zonder lijm!) kunnen de vloeren makkelijk verwijderd worden. Het recyclagepotentieel ten opzichte van andere meerlagige kunststofvloeren ligt daarom veel hoger.

De planken zijn bij elk winkelpunt van Floorify beschikbaar. Wil je checken of zo’n mooie pvcplank bij jou thuis goed staat? Vraag een staaltje aan. 

Kijk, dit wil je toch?

Advies van formaat? Maak via de button hieronder een afspraak. Tot dan!

Ook interessant?