vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Video: vloeren en trends onder de loep

Video: vloeren en trends onder de loep

In dit interview geeft Maaike Dickx, Product & Brand Manager van Moduleo een kijkje in vloeren en kleurentrends. Ze vertelt over de LayRed vloer die zich heeft bewezen als de perfecte renovatievloer. De planken en tegels hebben realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met sterkte en comfort. Deze duurzame vloer wordt in België met groene energie geproduceerd.

Bekijk hier de video:

 

Ontdek de vloeren van Moduleo

Ken jij de LayRed vloer al? Dat is de allersterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. Het biedt alle voordelen van vinyl en voegt daar sterkte aan toe. De twaalf lagen maken LayRed uitzonderlijk sterk en geschikt voor elk type kamer of woning.
Of kies je visgraat? De charme en klasse van visgraatpatronen is een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie van weleer, maar geeft tegenwoordig ook een moderne touch aan elk interieur. Moduleo laat dit terugkomen in een vernieuwde collectie PVC vloeren met visgraatpatroon: Parquetry.

Voor meer informatie kijk je op: Moduleo.nl

Ook interessant?