vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Video: Designbadkamer zoekt nieuwe eigenaar

Video: Designbadkamer zoekt nieuwe eigenaar

Voor wie plannen heeft voor een nieuwe badkamer, hebben we een tip. Kijk dit filmpje. Design ontmoet innovatieve technologie: de uitbreiding van deze serie badkamermeubelen is oogstrelend…

Duravit heeft een nieuwtje. Het bedrijf presenteert een nieuwe technologie bij de uitbreiding van de Happy D.2 Plus serie van sieger design: c-shaped. Wastafel en meubel vormen perfect parallele lijnen zonder overstand of afwijkingen. Deze doorontwikkeling van hun zogenoemde en gepatenteerde c-bonded methode staat garant voor een exact parallel vormverloop van de keramische wasbak en het meubel. Zonder uitsteeksel of oneffenheden, met een precieze voeg van 4 mm. Het biedt de voordelen van een keramiekglazuur, zoals onderhoudsgemak en robuustheid.

Bijzonder badkamerdesign

Happy D.2 Plus biedt twee nieuwe versies voor de vormgeving van de wastafel. Het basisidee van een elegante, expressieve stijlwereld wordt consequent voort gezet, met zowel een lichte als donkere basis.

Naar keuze kan je c-shaped met keramische, glanzend witte buitenkant combineren met meubelonderbouw of metalen console in chroom of trendy mat zwart. Basis is altijd de wasbak met een smalle karakteristieke vlakke rand en harmonieus geïntegreerde kraanbank, die in drie breedtematen verkrijgbaar is. 

Hoe fijn: als praktische aanvulling op de console kan deze rechts of links met een zitelement worden uitgebreid, waarin een schuiflade is geïntegreerd. Duravit biedt een bijpassend zitkussen met een stof die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Uit het zicht

Het wandwastafelmeubel met twee schuiflades biedt veel handige opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar in elf oppervlakken naar keuze in hout of bijzonder matte oppervlakken in licht en donkere tinten. Zo handig: de kleur Grafiet super mat heeft extra anti-vingerafdruk bescherming.

Zien: buitengewoon mooie badkamer

De nieuwe producten zijn perfect te combineren met alle elementen uit de serie Happy D.2 en Happy D.2 Plus. Voor een complete inrichting van je badkamer in hetzelfde design. Bekijk deze video en verwonder je over zoveel schoonheid in de badkamer! Voor alle producten en specificaties kijk je op duravit.nl

 

Ook interessant?