vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Verleng het buitenseizoen: maximaal nagenieten dit najaar

Verleng het buitenseizoen: maximaal nagenieten dit najaar

Tuinhuizen als extra buitenkamer, meubels die je in huis of op het terras zet en bijzondere buitenkeukens. Een mooie buitenruimte die precies past bij jouw woonsmaak was nog nooit zo makkelijk. Plus: met deze producten (die je vast nog kent van de vt wonen&design beurs!) verleng je jouw buitenseizoen maximaal.

Hallo, lange avonden!

Je ziet ze steeds vaker: tuinhuisjes, buitenkamers en tuinkantoren. Dat begrijpen we heel goed. Want hoe heerlijk als je tussen je eigen groen kunt werken of genieten van dat ochtendzonnetje of lange avonden met vrienden. Met zo’n plek buiten vergroot je echt je woon- en leefruimte. Tip: bij Jan de Boer Tuinhuizen vind je voor elke woonsmaak, -wens en budget een mooi ontwerp.

Bijzondere buitenkeuken

Ken je de modulekeukens van The Big Easy? Zo heerlijk stoer van uiterlijk en zo praktisch van karakter. De keuken bestaat uit verschillende modules die je op talloze manieren kunt mixen en matchen. Het bedrijf heeft sinds kort ook zo’n modulair systeem van hoogwaardig rvs in het assortiment. En hoe fijn: ook deze mooie keuken kun je binnen én buiten plaatsen. Wie nodig jij uit om te komen eten?

Binnen en buiten: meubels in de hoofdrol

Binnen en buiten vloeien steeds vaker in elkaar over. Daarin is een hoofdrol weggelegd voor meubels die zo vanuit de woonkamer lijken ter komen. Kijk maar eens naar deze tuinsets van Hartman. Mooie lijnen, strakke vormgeving én helemaal van nu. Voeg mooie kussens en kleedjes toe voor die persoonlijke touch.

Laat je verwarmen

Draagbaar, eco-vriendelijk, rookvrij en stijlvol: de open haard van het Deense bedrijf Le Feu is een aanwinst voor binnen en buiten. De principes die voor veel Scandinavische ontwerpen gelden, functionaliteit en tijdloos design, gelden ook voor de haarden van dit jonge Deense bedrijf.  Ze zijn milieuvriendelijk en branden op de biobrandstof bio-ethanol, een brandstof op basis van natuurlijke grondstoffen. De haard is draagbaar en voegt dus warmte èn sfeer toe aan je woonkamer óf terras.

Dit product mag niet niet ontbreken

Als er een ding is dat buiten echt niet kan ontbreken, dan is het verlichting. Goed en sfeervol licht verlengt je avonden. Denk: mooie spotjes die een boom verlichten, grote schalen met kaarsen op tafel en lege glazen met waxinelichtjes aan de takken van een struik. Onze favoriet? Zo’n te gek lichtsnoer. Dat geeft direct een heel intieme festivalvibe. Bij Karwei vind je ze in alle soorten en maten en voor een licht prijsje.

Ook interessant?