vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Verbouwplannen? Schakel de hulp in van expert Helma

Verbouwplannen? Schakel de hulp in van expert Helma

Behalve dat ze ervoor zorgt dat alles achter de schermen van de vt wonen&design beurs op rolletjes loopt, is Helma een doorgewinterde verbouwer. Na vijf etages in Amsterdam en drie huizen in Sneek, rondt ze nu de verbouwing af van een uniek pakhuis. Als ze niet zelf aan het verbouwen is, adviseert ze anderen, al twintig jaar. Jij kunt ook haar hulp inschakelen.

Persoonlijk huis

Wat kun je verwachten van een persoonlijk advies van Helma? Behalve veel ervaring kun je een flinke dosis creativiteit verwachten. Als modestylist reisde ze jarenlang de wereld over, ze gaf les op de Artemis academie en werkt als zelfstandige aan veel creatieve interieurprojecten. Het standaard perfecte plaatje is niet aan haar besteed. In een huis mag geleefd worden. Het gaat erom wat jij wil. Your house, your rules. Een persoonlijk huis creëren, dat gaat ze samen met jou doen. Of het nou gaat om verbouwplannen of inrichten. Doorsnee gaat het in ieder geval niet worden met de ideeën van Helma.

Creatief maar praktisch

Bij haar eigen verbouwingen heeft Helma nooit gebruik gemaakt van een architect of aannemer. Ze doet het op haar eigen manier. Samen met haar partner Willem, sociale werkplaatsen of decorbouwers, maar vooral samen met haar gevoel. Vaak experimenteel en weg van het gebaande pad. Creatief maar praktisch, dat is voor Helma de rode draad bij verbouwen.

Inspirerende sessie

Ben je ook zo eigenwijs en en hou je, net als Helma, van design maar niet van het prijskaartje, dan kun je een inspirerende sessie verwachten. Over hoe je een verbouwing moet aanpakken. Waar je moet beginnen, ook als je niet genoeg tijd hebt. Als je er alleen voor staat en een nieuwe start wil maken. Of als je wil dat jouw nieuwbouwhuis er niet zo uit gaat zien als de rest van de straat. Misschien ga je wel samen met de sociale werkplaats een eigen kast, tafel of zelfs keuken maken. Wat jouw wens of vraag ook is, het advies van Helma gaat je op verrassende wijze op weg helpen. Welke stijl je ook hebt.

Voorbereiden

Woon je met kleine kinderen, pubers, huisdieren, of juist alleen? Voor elke situatie en ieder budget vindt ze een passende oplossing. Van een bestaande keuken hacken tot een complete verbouwing. Helma weet raad en kijkt ernaar uit samen met jou, voor jou een unieke plek te ontwerpen.

Wil je een creatief bouwadvies van Helma? Bekijk hier haar site

En lees ook haar zes onmisbare tips als je gaat verbouwen.

verbouwen met Helma
Dakterras dat Helma verbouwde.

Ook interessant?