Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Verbouwen of zelf bouwen? Schakel deze architecten in

Verbouwen of zelf bouwen? Schakel deze architecten in

Steeds meer mensen doen het: zelf een huis laten bouwen, samen met een architect. Het zet de deur open naar het verwezenlijken van een droom. Een architect kan jouw esthetische, functionele en technische wensen namelijk omzetten in een concreet ontwerp.

Is je huis toe aan een grondige verbouwing? Wil je de keuken anders of je badkamer verplaatsen? Ben je op zoek naar advies over een op- aan- of uitbouw? Overweeg dan het inschakelen van een architect. Hij of zij kan naast het ontwerpen van jouw droomhuis, ook adviseren in het voortraject, regelt bouwvergunningen, beoordeelt offertes van aannemers en houdt toezicht tijdens de bouw. Daarmee bespaart een architect je dus geld en tijd en neemt je veel zorgen uit handen. 

Goed advies van een architect

Wie hierover meer wilt weten, is bij De Architectenwinkel aan het juiste adres. Of je nu grote of kleine woonwensen hebt: voor elke vraag biedt De Architectenwinkel slimme, duurzame en concrete ontwerp oplossingen voor jouw droomhuis. 

Er zijn inmiddels tweeëntwintig winkels aangesloten (en binnenkort volgen er waarschijnlijk meer), samen vormen ze een landelijk netwerk. Hier kun je terecht voor goed advies. Het netwerk is opgericht vanwege de groeiende particuliere markt: verbouwen of zelf bouwen is een vraag waar veel mensen in deze onzekere woningmarkt mee te maken krijgen. Steeds vaker wordt hier ook een architect voor ingeschakeld. 

Op spreekuur

De Architectenwinkel is een stichting, opgericht in 2011 door architecten uit de regio Amsterdam. Hun actie om een wekelijks spreekuur te houden voor advies is door veel architecten uit verschillende plaatsen gevolgd. Sindsdien organiseren diverse architecten met elkaar door heel Nederland een twee wekelijks spreekuur waar architecten (die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureas (BNA)) vrijblijvend een uur advies geven.

Maak een afspraak

Wil je verbouwen, zelfs bouwen of de mogelijkheden van het verbeteren van je huis verkennen? Je kan een gratis afspraak maken bij een BNA Architect bij jou in de buurt. Bekijk hier de locaties en maak een afspraak. 

Ook interessant?