28 sep t/m 3 okt 2021 | alle wooninspiratie op één plek 28 sep t/m 3 okt 2021 | alle wooninspiratie op één plek
Home - Wooninspiratie - Creatieve tool: richt je huis in via je smartphone

Creatieve tool: richt je huis in via je smartphone

Je hoeft geen architect te zijn om te bepalen waar bijvoorbeeld de contactdozen, schakelaars of spotjes komen. Met deze handige tool kan je namelijk snel en simpel op jouw wand virtueel uitproberen waar je ze wilt hebben.

Bouwen en verbouwen gaat traditioneel gepaard met keuzestress, want het aanbod van de meeste producten is enorm. Welk schakelaardesign past er bijvoorbeeld bij dat fleurige behang in de slaapkamer of bij dat strakke schilderij in de woonkamer? En waar wil je een smart inbouwradio in huis of die mooie led-spotjes? JUNG laat je met haar nieuwe applicatie in Augmented Reality (AR) zelf experimenteren. Met de net gelanceerde AR-Studio App visualiseer je namelijk je interieurideeën en plan je ze meteen in.

Slimme tool

Met de AR-Studio App heb je nu een makkelijke tool om te experimenteren en een idee te krijgen van de look en feel van je interieur in wording. Via deze Augmented Reality-oplossing kunnen meer dan 2000(!) producten van JUNG altijd en overal in een ruimte geprojecteerd worden. Van schakelaars, wandcontactdozen, ledspots en wandstralers tot USB-laadcontactdozen, Smart Radio DAB+ en KNX-bedienunits. Zo krijg je meteen een beeld van hoe je droomwoning er straks uit kan zien. 

Handig: de JUNG AR-Studio biedt veel informatie over de producten van het bedrijf. Daarnaast vind je er ook veel foto’s van projecten die een goede indruk geven hoe artikelen er in een bepaalde omgeving uitzien.

Visualiseer je droominterieur

Hoe het werkt? Download de gratis app (voor iOS en Android), nu ook in het Nederlands. Via een overzichtelijk menu in de app kies je het product, het materiaal en de kleur die je wit bekijken. Nadat je dit hebt gedaan, plaats je op de plek waar je het product graag wilt inbouwen de sticker van JUNG ‘Experience Marker’ op de muur. Door simpelweg de camera van je smartphone op de sticker te richten, construeert de app voor jou een virtueel 3D-model. Je ziet dan meteen op het scherm van je tablet of smartphone hoe het product in de ruimte en bij je interieur staat. Niet tevreden met het resultaat? Dan kies je gewoon een ander design of kleur. Zo kan je lekker variëren tot het helemaal naar je smaak is en precies past bij jouw interieur. 

Via Jung.de vind je meer informatie en hieronder kun je een video met uitleg bekijken.

 

Ook interessant?