vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Twee vrijstaande ligbaden om verliefd op te worden

Twee vrijstaande ligbaden om verliefd op te worden

Badkamerspecialist Detremmerie heeft prachtige nieuwe aanwinsten in de collecties die helemaal bij de badkamertrends van nu passen. Wie op zoek is naar een bad, moet echt even deze twee blikvangers bekijken.

Misschien ken je Detremmerie nog wel van de vorige edities van de vt wonen&design beurs? Hun mooie stands waren om te watertanden. Verschillende stijlbadkamers toonden de laatste trends en hun kwalitatieve producten. Dit jaar is de Detremmerie ook deelnemer van de digitale beurs. Zo kun jij alsnog meekijken met hun noviteiten.

Nieuw in de collectie baden

Het bedrijf timmert flink aan de weg om trendsettend te blijven. De collectie baden is sinds jaar en dag de perfecte aanvulling op de andere badkamerlijnen van Detremmerie. De baden zijn beschikbaar in verschillende vormen en afwerkingen. Sinds kort bevat hun badencollectie twee prachtige nieuwe vrijstaande baden die ook goed te combineren zijn met de andere lijnen.

Vrijstaande baden zijn een echte trend in badkamerland. Snappen we, zo’n vrijstaand bad voorziet je badkamer direct van een flinke dosis allure en stijl.

Clement en Thorgan verdienen een plek in huis

De eerste is Clement. Dit type is een nieuwkomer. Het model is superveilig dankzij de geïntegreerde overloop. Het bad heeft een compacte afmeting van 160 x 75 cm. Dit zorgt ervoor dat hij in veel badkamers makkelijk kan worden toegepast.

Het tweede nieuwe bad kreeg de klinkende naam Thorgan. Dit bad eist zijn plek op door de prachtige, eigentijdse vorm. De stijl van het bad kun je omschrijven als een mengeling tussen modern en rustiek en past zo perfect in een interieur van nu. Het bad heeft het formaat 170 x 75 cm.

Beide baden zijn trouwens leverbaar in een matte en een glanzende uitvoering.

Stel zelf je badkamer samen

Kijk voor meer informatie en inspiratie even op de site van detremmerie. Zij maken zulke mooie collecties badkamermeubels. Je kunt er ook je badkamer zelf samenstellen door middel van een handige online configurator  Zo krijg je meteen een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en wat deze kost. Natuurlijk kan je er ook je badkamer laten samen stellen.

Ook interessant?