vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Zo maak je van jouw tuin de plek waar je het liefste bent

Zo maak je van jouw tuin de plek waar je het liefste bent

De afgelopen tijd hebben we veel in huis doorgebracht en daarom ook weer de waarde van buiten zijn ontdekt. Voor wie graag buiten vertoeft, maar niet altijd eropuit wilt trekken, hebben we een fijne tip. Zo maak je van jouw eigen tuin een fijne plek om een frisse neus te halen. 

Wie een tuin naar zijn hart heeft, gaat veel sneller even naar buiten. Zo krijg je meteen het gevoel dat je even uit huis bent. En hoe kun je beter een droomtuin maken dan met een op maat gemaakte buitenkamer, veranda of opbergruimte?

Voor zo’n fijne buitenruimte zijn er veel verschillende mogelijkheden als je het bijvoorbeeld hebt over materiaal, functie en stijl. Zo zijn eiken staanders bijvoorbeeld echte eyecatchers in combinatie met een zwarte veranda en een vaste glazen pui komt prachtig uit in een strakke buitenkamer. Er is voor welke woonwens een passende buitenruimte.

Hier vind je inspiratie

Landelijk of modern, rustiek en romantisch of juist een minimalistisch design? De beste manier om erachter te komen wat je mooi vindt, is inspiratie opdoen. Onze tip: ga eens naar de showroom van Jan de Boer Tuinhuizen in Wijchen. Hier krijg je namelijk meteen een goed beeld van wat er mogelijk is en van materialen, afmetingen en afwerkingen. Ook geeft het je meer informatie als het het gaat om sfeer, functionaliteit en duurzaamheid van een ontwerp. Door de ruime keuze die je hier hebt, kun jij kiezen wat het beste past bij jou en jouw tuin. 

Ken je het bedrijf trouwens? Echte meedenkers zijn het. Met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken. Oh, en hun medewerkers geven je graag persoonlijk advies om tot een ontwerp te komen dat precies aansluit bij jouw wensen en wat je mooi vindt.

Kom kijken

Heb je plannen voor zo’n heerlijke buitenruimte? Laat je inspireren en neem even een kijkje op de site, op het Instagram-account of Facebookpagina. En maak een afspraak voor een bezoek in de showroom, voor een kop koffie en een flinke dosis inspiratie.

Bekijk deze video (klik op het beeld om te openen) en proef de sfeer in deze toffe buitenkamer. Kijk, dit is toch helemaal wat je wilt?

 

Ook interessant?