///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dit is de makkelijkste vloer voor buiten

Dit is de makkelijkste vloer voor buiten

Voor iedere buitenruimte is er een perfect passende oplossing, zo weten ze bij AlterWood. Hun kunststof vloerplanken zien en voelen als echt hout, ogen heel natuurgetrouw en ademen luxe en kwaliteit uit.

AlterWood heeft jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief van natuurlijk hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de nadelen die je soms bij een houten vloer kunt ervaren.

Vloer met voordelen

Groot voordeel van de vloerplanken is dat deze niet het onderhoud kennen dat je bij echt hout wel hebt. Het gebruiksgemak is groot en de vloer gaat jarenlang mee.  Zo zijn de vloerplanken anti-slip, alg-afstotend en door de uv-protectie ook onderhoudsvrij. En er is voor elke stijl en woonsmaak wel een vloer die past. Ga je bijvoorbeeld voor strak en modern (Enhanced Grain) of voor authentiek en tijdloos (Weathered Oak)? Wat je keuze ook is, met zo’n mooie buitenvloer van AlterWood zit je altijd goed.

Vraag een sample aan

Wist je trouwens dat de vloerplanken ook steeds vaker als gevelbekleding worden toegepast? Prachtig voor je buitenplek. Oh, en je bestelt heel makkelijk een sample van het materiaal. Met zo’n sample kan je goed bekijken of de gekozen kleur en structuur bij jouw buitenruimte past, of het bijvoorbeeld staat bij je tuinmeubilair, gevel of schutting. De monsters hebben dezelfde breedte en dikte van een normale plank. De samples zijn tegen een kleine vergoeding (en gratis verzending) te krijgen, maar dit krijg je terug als je de vloer besluit te bestellen.

Mooi hè, deze vloer?

Ook interessant?