alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - Wooninspiratie - Trend: zo mix & match jij zelf jouw droomkeuken

Trend: zo mix & match jij zelf jouw droomkeuken

Kiezen voor één bepaalde keuken of stijl? Welnee, dat hoeft allang niet meer. De keuken van nu kun je helemaal samenstellen, combineren en weer veranderen naar je smaak. Zo creëer je de keuken die écht bij jou past en het hart vormt van jouw leefomgeving. We zetten drie tips voor je op een rij.

  1. Zelf modulair samenstellen

Ken je de modulekeuken van The Big Easy al? Hiermee koop je een keuken voor het leven! Afhankelijk van je woonsituatie bouw je de basiskeuken namelijk uit tot een studenten-, tweepersoons- of gezinskeuken. Dat is nog eens handig. De oersterke stalen The Big Easy keukens met fraaie industriële look zijn ontworpen om mee te spelen. Verplaats de modules of verhuis ze mee en vul aan. De keukens zijn ook verkrijgbaar op wielen voor extra flexibiliteit. Mix & match en beken kleur (of niet) en stel jouw eigen The Big Easy module keuken samen. Om het je niet al te moeilijk te maken is het assortiment beperkt tot een aantal mogelijkheden.

  1. Combinaties maken

Iedereen is anders. Dat begrijpen ze bij Bruynzeel Keukens maar al te goed. Daarom is elk keukenontwerp dat ze maken volledig op maat. Passend bij de keukenruimte, leefsituatie en het budget, maar zeker ook passend bij jouw specifieke stijl. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw keuken een eyecatcher wordt die ook nog eens helemaal past bij jouw wensen en de rest van je interieur? Laat je inspireren door verschillende stijlen en ontdek bij Bruynzeel dat je zelf kunt kiezen voor een mix van stijlen in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warme en landelijke houtlook keukendeur in combinatie met een stoere kastenwand in metaallook? De mogelijkheden zijn oneindig, zolang het maar past bij jou.

  1. Online 3D-keuken ontwerpen

Zelf jouw keuken ontwerpen is met het gratis programma van Mandemakers Keukens heel eenvoudig. Vooraf voer je de maten van de ruimte in en selecteer je een opstelling die het beste in jouw ruimte past. Vervolgens begin je met het ontwerpen van de keuken. Je hebt keuze uit talloze opstellingen, stijlen, werkbladen, kasten, apparaten en veel meer. Nadat je het ontwerp hebt opgeslagen, kun je deze op iedere moment wijzigen. Vanaf je computer, tablet of smartphone. Mix & match!

Ook interessant?