vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Thuis aan tafel: goed en gezellig zitten doe je zo

Thuis aan tafel: goed en gezellig zitten doe je zo

Niets zo gezellig als een tafel die uitnodigt om aan te schuiven voor een gezellig diner, een lekker kopje koffie met kletspraat of een momentje voor jezelf en de krant. Hier vind je alles dat je nodig hebt. En meer.

Ontwerp je eigen design tafel of tafelblad

Heb je precies in je hoofd zitten hoe jouw ideale tafel eruit ziet? Of kun je er juist wel wat advies gebruiken? Ga dan tijdens de vt wonen&design beurs even naar Trinity Furniture Solutions. Zij maken samen met jou een tafel of een tafelblad op maat, helemaal volgens jouw eigen ontwerp en wensen. 

Je kunt er afmeting, vorm, tafelonderstel, materiaal en kleur zelf kiezen. Voor de afwerking van het tafelblad heb je keuze uit linoleum, Fenix en HPL in meer dan 200 kleuren (!) Bovendien leveren ze ook gefineerde en massief eiken tafelbladen. Elke afmeting is mogelijk, zelfs meer dan 3 meter. Er zijn 14 tafelbladvormen beschikbaar of je creëert je eigen tafelvorm natuurlijk. Welke tafel je ook wilt, zij maken hem voor je.

Op de beurs lanceren ze trouwens ook de Rimasta tafel, een prachtige minimalistische design tafel. En ook Linosa wordt dan gelanceerd. Het is een zitting van zelfklevend linoleum die in 8 kleuren verkrijgbaar is. Met deze zogenoemde IKEA-hack maak je van een IKEA kruk heel snel een hele leuke design kruk.

Dé perfect gedekte tafel binnen handbereik

Hoe leuk en slim bedacht is dit? Table in a Box ontzorgt je met alles wat bij een etentje komt kijken. Zo wordt een etentje of feestje geven nog leuker! Ze leveren jou namelijk de juiste tools zodat je je kostbare tijd kan besteden aan andere prioriteiten. Je gasten zullen bijvoorbeeld vast versteld staan van je prachtig gedekte tafel. Het bedrijf levert je ook een Spotify Playlist met sfeermuziek die precies bij jouw thema past. En op hun blog ontdek je menu’s en recepten die je grotendeels vooraf kan klaarmaken. Dit wil je jezelf toch cadeau doen? Ontdek de collecties op Tableinabox.be

Gespreksstof gegarandeerd

Heb je nog gespreksstof nodig aan tafel? Zet de toffe kandelaars uit de serie Your Body Your choice van Housevitamin neer en je hebt direct praats. Het bedrijf noemt de kandelaars een idee aan de geslachtsdelen en veilige vrijheid. Lichaamsdelen zijn kunst, iedereen mag zichzelf zijn en je bent goed zoals je bent, zo is de gedachte. En geef ze eens ongelijk. Daarnaast wil het bedrijf ook een statement maken. Over de dubbele moraal die er soms heerst, dat er meer mag maar tegelijkertijd ook een flink vergrootglas op ligt. Naast deze gouden vaginakandelaar is er ook ballenkandelaar en een billen- , borsten- of peniskaarthouder. Oh, en kerstballen in verschillende uitvoeringen.  

Hart van het huis

Een tafel en keuken is vaak het hart van het huis. Een plek waar je even weer kan opladen, gezellig kan samenzijn, kan werken of waar huiswerk gemaakt wordt. Bij de Troubadour Interieurs vind je een breed en gevarieerd assortiment om deze plek, en alle andere ruimtes in huis, helemaal gezellig te maken en warm en sfeervol aan te kleden. Van meubels tot woontextiel en accessoires. Hier slaag je wel. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke eetkamerstoelen en uitnodigende tafel?

Ook interessant?