vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Super fornuis op mini-formaat

Super fornuis op mini-formaat

Ben je een kookliefhebber met beperkte ruimte in de keuken of de trotse bezitter van een Tiny House? En wil je toch graag een fijn fornuis zonder in te boeten op kookplezier? Dan hebben we een slimme tip voor je.

Ken je de minifornuizen van Stoves al? Dit bedrijf is producent van fornuizen, ovens en afzuigkappen en maakt sinds honderd jaar prachtige, handgemaakte fornuizen. Sinds kort zijn er dus ook kleinere stoves in de collectie. Deze minifornuizen zijn compact en passen in iedere kleine keuken of bij wie bewuster wil leven. De complete inductie- en gasfornuizen in de Richmond en Sterling serie zijn namelijk slechts zestig cm breed.

Goed koken op een kleiner fornuis

Wees niet bang voor minder kookplezier: daar is geen sprake van met deze minifornuizen met twee multifunctionele ovens. De ovens zijn voorzien van, onder andere, een (dubbele variabele) grill en een ontdooifunctie en zowel het type met inductie en de gasvariant hebben gewoon vier kookzones.

Het alles-in-een-concept dat Stoves hanteert geldt ook voor de minifornuizen. Goed koken is op zo’n kleinere Stoves daarom geen enkel probleem. En het fornuis heeft een extra voordeel: dit is energiezuinig koken. Op een fornuis van zestig centimeter breed is dat bijna een automatisme.

Stoer of strak

Los van de grootte moet een keuken ook mooi zijn en zeker niet alleen praktisch. Bij het Stoves minifornuis kan je als kookliefhebber kiezen voor een stoer en landelijk Richmond model in zwart, crème of hot jalapeno of juist voor een industrieel en strak Sterling model in zwart of roestvrijstaal. Het materiaalgebruik, de afwerking en de techniek is bij een Stoves van zestig centimeter gelijk aan dat van een fornuis van negentig centimeter of breder. 

Wat een plaatje hé, zo’n Stoves?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stoves Fornuizen (@stovesfornuizen) op

Ook interessant?