vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Stijlvolle DIY-schuifdeur

Stijlvolle DIY-schuifdeur

Minimalistische interieurs met industriële accenten: het is een echte trend en je ziet het dan ook in veel huizen. De do-it-yourself schuifdeur Cubo past helemaal in dit plaatje. Plus: de deur bespaart je ook ruimte en zorgt ervoor dat je ruimtes kunt afscheiden.

De sophisticated DIY-schuifdeur Cubo is een nieuwe uitbreiding in het assortiment van Intersteel. Hij past in ieder interieur en je kunt h’m plaatsen op verschillende plekken in huis. De deur sluit een ruimte stijlvol af en neemt zelf weinig ruimte in. Plaats h’m bijvoorbeeld tussen de hal en de woonkamer, als scheiding tussen woon- en eetkamer of ter afscheiding van een inloopkast of walk-in closet. Met dank aan de zwarte aluminium profielen heeft de schuifdeur een strakke, industriële uitstraling. En omdat de DIY-schuifdeur komt met glas (transparant of mat) valt het licht er doorheen. De ruimte oogt daarom open.

Stijlvol & strak

Even wat handige productinformatie: De deur bestaat uit een zwart aluminium profiel en vier glaspanelen die eenvoudig te monteren zijn. Hij is verkrijgbaar in vier varianten: een deur van 215 cm hoogte of een van 235 cm hoogte, met transparant glas of met matglas. Dit geharde glas is 6 mm dik. De deur is 98 cm breed en 2,8 cm dik. Hij wordt geleverd met een mooi en handig, stalen ophangsysteem, dat voorzien is van een matzwarte poedercoating.

De meegeleverde deurstoppers, afstandhouders en de vloergeleider zorgen voor een goede geleiding van de schuifdeur. Natuurlijk krijg je bij deze DIY-set ook bevestigingsmateriaal en een handleiding voor het monteren van de deur.

Stijlvol deur- en raambeslag

Ken je het Intersteel trouwens al? Dit bedrijf is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Hier verstaan ze de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: of je nu van modern en strak houdt of juist van landelijk en klassiek of vintage en retro. De productlijnen worden in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur en in eigen beheer ontworpen en geven deuren en ramen een heel eigen finishing touch. Misschien onopvallend, maar altijd sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

Goeie aanbieding!

Voor wie ook zo’n fan is, van deze deur, hebben we een fijne tip! Intersteel is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. We kunnen wel stellen dat het bedrijf een hele fijne aanbieding voor je in petto heeft. Deze deur koop je tijdens de beurs met een fijne korting.…Ga snel naar de aanbieding!

Wat een plaatje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Intersteel (@intersteel_nl) op

Ook interessant?