Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Slimmer wonen: 5x waarom dit een goed idee is

Slimmer wonen: 5x waarom dit een goed idee is

Met één druk op de knop of door één commando de lichten aan doen, je verwarming hoger zetten of de gordijnen sluiten. Alles is mogelijk op afstand. Dat is de start van jouw Smart Home, de toekomst van jouw woning.

Wat is slim wonen nou eigenlijk? Je ziet tegenwoordig al veel producten op de markt komen die we ‘slim’ kunnen bedienen. Van het moment dat je uit bed stapt tot je weer van plan bent om naar bed te gaan. Je kan ze vaak vooraf instellen aan de hand van jouw woonwensen of er commando’s aan geven via spraak of je smartphone. Denk aan gordijnen die open of dicht gaan als jij opstaat of naar bed gaat, verlichting die je met een paar woorden uitzet of vloerverwarming die je precies zo inregelt zoals jij het fijn vindt.

5 redenen waarom dit een goed idee is

Smart home klinkt misschien als een ingewikkeld onderwerp, toch is niets minder waar. Het bedrijf Woninginrichting-Aanhuis.nl weet alles van het slimmer maken van je woning. Zij sommen graag een aantal voordelen op van Slimmer Wonen. En alvast een tipje van de sluier: gemak is het toverwoord.

1. Bediening: een vakman komt langs, installeert je slimme apparaten en het werkt direct. 

2. Leven: Stuur je apparaten aan zoals jij wilt leven in jouw huis.

3. Comfort: je huis op temperatuur, gordijnen dicht en de lampen aan als je thuiskomt na een dag lang werken.

4. Veiligheid en privacy: dankzij de scènes die je kunt instellen voor je raamdecoratie en het licht in huis ben je voor inbrekers en nieuwsgierige mensen altijd thuis.

5. Duurzaam en energievriendelijk: weinig onnodig en veel efficiënter stroomverbruik.

Slimme adviseur

De medewerkers van Woninginrichting-Aanhuis.nl spelen graag een rol als het gaat om het slimmer maken van je woning. Zij hebben Slimmer Wonen compleet omarmt en kunnen je alles vertellen van slimme producten voor in je interieur. Bij dit bedrijf werken ze bijvoorbeeld al met Luxaflex® Powerview® waarbij je raamdecoratie en gordijnen elektrisch bedient. Naast elektrisch bedienbare raamdecoratie zijn er ook elektrische rails voor je gordijnen. Tip: deze zijn ideaal als je heel hoge gordijnen hebt. Ook de elektrische vloerverwarming die het bedrijf in huis heeft, kan je aansturen via de slimme manier. Deze manieren zijn samen nog veel slimmer als je ze samenbrengt in hun ‘smart home box’.

Slim advies

Woninginrichting-Aanhuis.nl werkt hiervoor samen met specialisten van ‘Slimmer Wonen.’ Zij kunnen je in de winkel of online persoonlijk van advies voorzien, bijvoorbeeld over de smart home box en de slimme producten die ze leveren. Wil je meteen alles slim in huis? Laat je dan informeren over de uitgebreide pakketten die het bedrijf heeft, zoals het Slimmer Raampakket en de uitbreiding met slimme verlichting.

Ook interessant?