1 t/m 10 okt toffe online happenings | 1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - Slim en duurzaam huis - Slimme producten voor jouw levensstijl

Slimme producten voor jouw levensstijl

Samsung heeft producten die ontworpen zijn voor jouw levensstijl. Het thema is Designing Your Tomorrow: producten die zijn ontworpen voor jouw levensstijl. Samsung laat hiermee zien hoe hedendaagse trends, slimme producten en geavanceerde technologieën samengaan met een overtuigend ontwerp. Om je alvast een idee te geven wat het bedrijf daarmee bedoelt, lichten we een tipje van de sluier op. Een van de nieuwe producten is bijvoorbeeld The Frame.

Stijlvolle blikvanger in je woonruimte

Maak je woonkamer nog mooier met een televisie die past bij jouw stijl en interieur. The Frame is meer dan een televisie trouwens: het is een schitterende tv als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat. Dit apparaat maakt elk moment in je kamer mooier en beschikt bovendien over de schitterende beeldkwaliteit van QLED.

Dankzij de Art Mode wordt kunst weergegeven op je televisie als The Frame uitstaat. Zo kun je genieten van verschillende kunstwerken uit verschillende speciaal samengestelde collecties. Je kunt h’m ook personaliseren: kies bijvoorbeeld uit donker of licht hout, wit of zwart metaal voor de perfecte match.

Zo tof ziet dat eruit, je televisie als kunstwerk:

Alvast meer nieuwe producten zien? Kijk snel verder voor QuickDrive, de wasmachine die tot twee keer zo snel gaat en tot twintig procent minder energie verbruikt, en voor The Serif, een stijlvol TV-ontwerp waarbij super beeldkwaliteit en een strakke stijl samenkomen.

Ook interessant?