1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Slim en duurzaam huis - Droomcollectie: zacht duurzaam beddengoed

Droomcollectie: zacht duurzaam beddengoed

Simpel, sophisticated en zó zacht: Coco & Cici is een luxe en duurzaam beddengoed merk. Ontstaan vanuit de liefde voor bijzondere en vooral hele zachte stoffen die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden.

‘Bring the sparkle in your life.’ ‘Kwaliteit boven kwantiteit.’ En: ‘laten we de wereld samen een beetje zachter maken.’ Het zijn de belangrijkste levensmotto’s van oprichters Cathelijne Klapwijk en Marije Laman Trip die je terug ziet in de eerste collectie van van Coco & Cici.

Zacht en soepel

Het beddengoed is gemaakt van de relatief onontdekte stof TENCEL™. ‘Nog nooit hadden wij zo’n extreem zachte stof gevoeld. Met de mooiste eigenschappen die je je kunt wensen en ook nog eens duurzaam geproduceerd. Wij waren direct fan! Je wilt nooit meer ergens anders onder slapen.’ 

Wist je dat maar liefst 86 procent van hun klanten na een nachtje slapen onder hun beddengoed nooit meer iets anders wil? Na maanden van onderzoek vonden de twee dit materiaal. Door de bijzondere stof constructie en hoge wevingsdichtheid die het bedrijf ontwikkelde, voelt het beddengoed heerlijk zacht en soepel aan. 

Koel in de zomer, warm in de winter

De stof van hun beddengoed is zo zacht als zijde, warmer dan wol en koeler dan linnen. Het neemt nog beter vocht op dan katoen, zelfs zo’n 150 procent meer. Ook na het wassen droogt de stof super snel, zodat het niet in de droger hoeft. Dat is een stuk beter voor het milieu.

De dekbedovertrekken zijn ook anti-allergisch en anti-bacterieel. Dus ideaal bij allergie voor huisstofmijt of astma. Daarnaast is de satijnen weving extreem zacht voor je huid. Ideaal tegen rimpelvorming en pluizig haar. 

Duurzaam

En alsof het niet genoeg is: De TENCEL™ Lyocell fiber is gemaakt van houtsnippers, bijvoorbeeld van de eucalyptusboom. Het is een van de milieuvriendelijkste stoffen die er is en wordt duurzaam geproduceerd.

Ervaar het zachte beddengoed zelf: kom naar de vt wonen&design beurs. Boek snel je kaarten!

Slaap lekker!

Ook interessant?