vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Baby- of kinderkamer inrichten: dit zijn de leukste meubels en accessoires 

Baby- of kinderkamer inrichten: dit zijn de leukste meubels en accessoires 

Kleintje op komst? Dat betekent dat je lekker aan de slag mag met het maken van de àllerleukste baby en kinderkamer. Daar helpen we je graag bij. Bij deze merken en collecties moet je echt een kijken nemen. 

Dutch Design aan de muur

Hoe laat dit product zich nou het beste omschrijven? We doen een gooi: de producten van Assembli zijn het resultaat van de inspirerende wereld van papier en karton en de oneindige mogelijkheden met deze materialen. Met papercraft bouwplaten worden sculpturen en decoratieve elementen gemaakt. Assembli is een merknaam voor deze creatieve samenwerking tussen Lankhorst design en ontwerper Joop Bource. Van insecten en vogeltjes tot kleine planthuisjes: je vindt hier zoveel leuks voor aan de muur. En inderdaad, ze mogen ook op andere plekken in huis gezien worden. Hier word je toch blij van?

Japandi en Wabi-Sabi in de babykamer

Toen Jan-Willem, een telg uit een Haarlemse meubelmakersfamilie, en zijn vrouw hun eerste kindje verwachtten en het tijd werd om de kinderkamer in te richten, viel hen iets op. Wat zij misten was mooi design dat ook planeet-vriendelijk was. En zo werd Frendly geboren, kids furniture for interior lovers dat past bij de woonwensen van de moderne, jonge ouder. Met een combinatie van de stijlen Japandi en Wabi-sabi: warm, strak, met een knipoog naar imperfectie en vanuit een duurzame gedachte. Frendly maakt meubelstukken die mooi zijn, tijdloos voelen en met aandacht en duurzaam zijn vervaardigd. Met oog voor mens en planeet dus.

Zomer in de kinderkamer

Met de CASA collectie Ceylon houd je de zomer nog wat langer in huis en in je kinderkamer. Warm woontextiel zoals kussens en plaids, luchtige & frisse tinten en natuurlijke materialen zijn de belangrijkste elementen uit de collectie. Denk: hout, bamboe en rotan. Dat staat zo gezellig in de speelhoek of op zijn of haar kamertje!

Ook interessant?