1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Shoppen: deze beursaanbiedingen wil je niet missen!

Shoppen: deze beursaanbiedingen wil je niet missen!

Tijdens de online editie van de vt wonen&design beurs kun je natuurlijk ook heerlijk shoppen! Veel van de mooie woonmerken en -bedrijven die meedoen aan de beurs selecteerden speciaal voor jou hun allerleukste beursaanbieding. En daar zit heel wat leuks tussen, kunnen we je verklappen…….

De hele maand oktober staat op vtwonenendesignbeurs in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

De beste beursaanbiedingen

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Echte woonfans kunnen hun hart ophalen met dit fijne aanbod dat de hele maand oktober geldt.

Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Gebruik maken van de beursaanbiedingen? Voor een klein prijsje (2,49 euro) krijg je toegang tot heel veel woonvoordeel. Welke aanbiedingen er zijn? Dat zie je pas als je je toegang hebt gekocht, maar we beloven dat het om fijn en veel voordeel gaat. Om je toch alvast een idee te geven, lichten we een tipje van de sluier op: bij Bloomon krijg je een keramieken vaas cadeau als je zo’n mooie bos bloemen bij hen bestelt, bij Furniteam krijg je maar liefs dertig procent korting en Jacob Interiors selecteerde onder andere een te gekke keuken voor een hele mooie actieprijs.

Bestel je beursaanbiedingen

Koop je online toegang voor de beursaanbiedingen of klik op een van de buttons. Je krijgt dan daarna van ons per mail de link toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de online pagina met alle aanbiedingen. 

Goed om te weten: de aanbiedingen staan pas vanaf 1 oktober live en kun je dan ook pas bekijken. Ze gelden gedurende de hele maand oktober. Alleen met de link kun je de pagina bekijken. We sturen je vlak voordat de beurspagina live gaat, nog een reminder, zodat je zeker weten niks mist.

Win mooie prijzen!

O, en voor wie van shoppen en spelletjes houdt: vergeet ook niet om mee te doen aan de waanzinnige woonbingo. Er zijn veel mooie woonprijzen van de allerleukste woonmerken te winnen! De bingo start zaterdagavond 10 oktober om 20:00. Een set met loten kost 7,50 euro, voor drie sets betaal je 19,50 euro .

Dus hop, waar wacht je nog op? Koop snel je loten!

Ook interessant?