vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Bijzonder: visgraatvloeren in PVC

Bijzonder: visgraatvloeren in PVC

De charme en klasse van visgraatpatronen is een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie van weleer, maar geeft tegenwoordig ook een moderne touch aan elk interieur. Moduleo laat dit terugkomen in een vernieuwde collectie PVC vloeren met visgraatpatroon: Parquetry.

Parketlook

Voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse parketlook biedt Moduleo met Parquetry een vloeroplossing aan met visgraatmotief. Het programma bevat een selectie van dessins in 16 kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur, waarvan er dit jaar vijf nieuwe naturel kleuren zijn bij gekomen. De vloer wordt middels een dryback-installatie gemonteerd. De planken worden met een geschikte lijm volledig verlijmd op een voorbereide ondergrond. Dit kan zelfs ook over een bestaande vloer.

Natuursteen

Geen liefhebber van houtmotief? Moduleo biedt ook met Hoover Stone een alternatief in natuursteen aan.  Deze duurzame vloer, die voor 50% uit gerecycleerd materiaal bestaat, kan overal in huis worden gelegd. Denk hierbij aan de woonkamer, hal, keuken en zelfs de badkamer. De vloeren zijn veerkracht en bieden daardoor akoestisch comfort. Het loop- en transmissegeluid is tot een absoluut minimum beperkt. Daarnaast voelt de vloer door zijn goede isolerende eigenschappen heel zacht en warm aan. Hij kan zelfs met vloerverwarming worden gecombineerd. Verder is de vloer water- en slipbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Bekijk alle informatie op: www.moduleo.nl

Een vloer die niet enkel rust uitstraalt door z’n natuurlijk design, maar ook letterlijk rust brengt door z’n geluidsabsorberende voordelen. De PVC vloeren van Moduleo doen dat. Zo maak je bijvoorbeeld een fijne thuiswerkplek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Moduleo Design Floors (@moduleo) op

Ook interessant?