vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - vtwonen pop-up trendhuis bij Eijerkamp Zutphen

vtwonen pop-up trendhuis bij Eijerkamp Zutphen

Eijerkamp presenteert in Zutphen het vtwonen pop-up trendhuis. Een inspiratiehuis van maar liefst 175 vierkante meter dat compleet is ingericht door vtwonen stylist Fietje Bruijn (bekend van tv) in de nieuwste woontrend Japandi. Woonliefhebbers kunnen het vtwonen huis hier bezoeken vanaf 1 oktober t/m 31 december 2020.

Uniek in Nederland en alleen te zien bij Eijerkamp. Organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten: Fietje laat in het inspiratiehuis zien hoe je in deze nieuwe woonstijl – een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië – de trends op ‘zensationele’ manier in huis haalt. Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Vtwonen stylist Fietje Bruijn over de sfeer in het vtwonen trendhuis bij Eijerkamp: ‘Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: De Japandi-stijl zit vol contrast, zonder bombarie: Het oogt ingetogen.’

Opening vtwonen pop-up huis

Op donderdag 1 oktober 2020 openden de digitale deuren van de vt wonen&design beurs vanuit het vtwonen pop-up trendhuis bij Eijerkamp Zutphen. Tijdens de digitale vt wonen&design beurs (van donderdag 1 t/m zaterdag 10 oktober 2020) geeft Eijerkamp elke avond om 19.00uur een woonupdate vanuit het vtwonen pop-up huis en de winkel via livestream. Met o.a. een kijkje in de 8 gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s (exclusief bij Eijerkamp), een mini make-over en de nieuwste materiaaltrends van 2020/2021.

Lotte Eijerkamp: ‘En er is meer! Tijdens de digitale vt wonen&design beurs verrassen we woonliefhebbers met 10 aantrekkelijke beursaanbiedingen die alleen bij Eijerkamp verkrijgbaar zijn voor een extra mooie prijs! Waaronder banken en tafels maar ook verlichting en accessoires om je huis aan te kleden.’

Eijerkamp & vtwonen

Een gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma zijn de Stijl Studio’s en vtwonen collectie niet meer weg te denken uit onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. De vtwonen Stijl Studio’s, exclusief te zien bij Eijerkamp, zijn bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ dat vanaf zondag 20 september 2020 elke zondag van 19.00 tot 20.00 uur op SBS6 te zien is.

Over Eijerkamp: ruim 150 woonmerken onder één dak

De nieuwste trends en de mooiste woonmerken hebben ze bij Eijerkamp voor jou geselecteerd. In Hanzestad Zutphen en in het centraal gelegen Veenendaal én online kies je voor je eigen woonstijl. Laat je verwonderen in hun woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken en drink een kop koffie met een van de adviseurs. Ze staan dagelijks bij Eijerkamp, CILO en citystore LOTS voor je klaar om je droominterieur te realiseren. In elke woonstijl en voor elk budget. Want thuis begint bij Eijerkamp.

Het familiebedrijf Eijerkamp werd in 1928 opgericht en wordt gerund door Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp. De dochters van de Eijerkamp broers, Lotte, Marloes en Lisanne Eijerkamp zijn ook werkzaam in het dynamische Retail bedrijf.

Meer informatie over het vt wonen pop-up trendhuis, de 10 beursaanbiedingen en livestreams? Kijk op eijerkamp.nl/vtwonen. Op onze videopagina kun je ook alle video’s van de livestreams terugkijken.

 

 

 

 

Ook interessant?