vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Op de muur: kleuren van kwaliteit

Op de muur: kleuren van kwaliteit

De verven van Little Greene kennen niet alleen een fantasierijk kleurenpalet, maar ook een uitstekende kwaliteit. Tel daar prachtige kleuringrediënten bij op en je snapt dat deze verven jouw muren of houtwerk de échte Little Greene uitstraling geven.

De verven van Little Greene worden gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en aan de hand van slimme formuleringen en complexe kleurrecepten. Zonder compromis in kwaliteit of prestaties.

Superieure kleurdiepte

Veel van de kleuren zijn gebaseerd op natuurlijk voorkomende verbindingen van eeuwenoude minerale pigmenten, zoals oker en omber. Dit merk staat bekend om haar superieure kleurdiepte. Dit wordt bereikt met behulp van complexe formuleringen en het gebruik van tot maar liefst 40 procent meer pigment dan in de meeste andere verven. Zo worden kleurnuances gecreëerd, die op subtiele wijze in verschillend licht veranderen. Little Greene kleuren leven.

Verf voor elke klus

Van vloer tot plafond en van het hout- en metselwerk tot de radiotoren en de buitenboel: voor elke toepassing is er verf van Little Greene beschikbaar. Wist je dat de verf een zeer hoge, egale dekking heeft, zodat je er in verhouding met andere verven minder van nodig hebt voor de afwerking? Plus: deze verf heeft een lange levensduur.

Slimme verf

Goed om te weten: de zeer matte afwerking Absolute Matt Emulsion en alle afwerkingen die de titel Intelligent dragen (zoals de Intelligent Matt Emulsion en Intelligent Eggshell) zijn milieuvriendelijk en gecertificeerd als kindveilig volgens de richtlijnen voor speelgoedverf. Veilig te gebruiken dus in gezinswoningen. Daarbij zijn de Intelligent-verven perfect voor huishoudens en ruimtes met veel bedrijvigheid. Deze verven zijn op waterbasis, reukloos en snel droog, waardoor een make-over in een handomdraai gedaan is.

Milieuvriendelijk

Alleen de beste natuurlijke, organische en synthetisch-veilige pigmenten worden voor de verf gebruikt. Little Greene verf op waterbasis voldoet ruimschoots aan de wetgeving voor vluchtige organische stoffen. De verf op basis van olie is geformuleerd door middel van in de natuur voorkomende plantaardige oliën.

Kleuradvies

Je vindt Little Greene verf bij de betere verf- en behangspeciaalzaken. Wil je een goed en persoonlijk kleuradvies? Ga dan langs bij een Little Greene dealer bij jou in de buurt.

Slimme tip: Sommige mensen laten de verfkleuren van Little Greene bij een kluswinkel mengen met verf van een ander merk. Maar: de kleur én kwaliteit pakken dan altijd anders uit. Ben je dus van plan om voor zo’n mooie kleur van Little Greene te gaan? Laat deze dan ook mengen in Little Greene verf. Echte Little Greene verf zit altijd in een Little Greene verfblik. Zo weet je zeker dat het resultaat niet tegenvalt.

Doe mee en win

Wil jij ook de échte Little Greene kwaliteit in huis halen? Vraag dan hier een Little Greene pakket aan of doe mee met de winactie! Houd hiervoor het Instagram-account van de vt wonenendesign beurs in de gaten.

Meer kleurinspiratie? Volg @littlegreene.nl op Instagram!

Ook interessant?