///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Op de beursvloer: dit kun je doen tijdens de vt wonen&design beurs!

Op de beursvloer: dit kun je doen tijdens de vt wonen&design beurs!

Zoals je van de vt wonen&design beurs gewend bent, vind je heel veel leuks op de beursvloer. Ook deze editie hebben we veel extraatjes in petto. Natuurlijk zijn er heel veel woonmerken, maar daarnaast zij er ook toffe workshops en interessante talks door experts in het woontheater. En je kunt een adviesgesprek met een interieurstylist boeken én elke dag waanzinnige woonprijzen winnen!

Dit jaar pakken we extra feestelijk uit: de vt wonen& design beurs bestaat namelijk maar liefst 30 jaar! Dat betekent dat we er een echt feestje van gaan maken. Jij komt toch ook? Van 4 t/m 9 oktober in EXPO Greater Amsterdam. Boek snel je tickets!

Deze bedrijven vind je op de beursvloer

Er zijn meer dan 200 bedrijven, bekende en nieuwe, die jou graag de allermooiste nieuwe producten laten zien. Wandel langs hun stands voor een flinke dosis wooninspiratie. Denk aan de nieuwste trends voor je woonkamer, badkamer of slaapkamer, de mooiste nieuwe innovaties en bijzondere eyecatchers, zoals een getatoeëerde toiletpot en bijzondere afzuigkappen. Laat je lekker inspireren door tal van mogelijkheden voor je interieur.  Benieuwd welke deelnemers je allemaal op de beursvloer kunt tegenkomen? Check deze lijst met alle mooie woonmerken.

Persoonlijk advies: het antwoord op woonvraag

Heb je een woonvraag of een uitdaging in huis? Over indeling aankleding misschien? Je kunt net als andere jaren 1 op 1 stylingadvies reserveren met ervaren stylisten. Deze interieurexperts leggen je haarfijn uit hoe je eenheid in je interieur kunt creëren in een handomdraai. Op het adviesplein, dat gesponsord wordt door Decorette, vind je interieurstylisten, architecten en tuinexperts. En je kunt ook duurzaam styling- of verbouwadvies boeken.

Tip: dit jaar bestaan we maar liefst 30 jaar. Ter ere van dit jubileum maak je kans op een leuke prijs als je zo’n adviesgesprek boekt. 

Toffe workshops en Talks

Ook in het programma staan weer creatieve workshops, zoals de workshop ‘Maak je eigen designstempel met special arts.’ Superleuk voor een uitnodiging, een visitekaartje of t-shirt. Of volg een workshop van Bloemenwolk die je graag de vouwtechnieken leert om van een boek een prachtige vaas te vouwen. Origineel, duurzaam en uniek! Geschikt voor allerlei soorten gedroogde bloemen. Kies op de programmapagina voor het filter Workshops, dan krijg je een overzicht te zien. 

Of volg een van de talks. Misschien ga jij wel naar een sessie met kleurexpert Marie-Gon die je in een paar stappen uitlegt hoe je vol vertrouwen de beste kleuren voor jouw interieur kiest of luister je naar  de nieuwe ontwikkelingen op tuingebied door Jurgen Smit. Of volg je het VTWONEN College met de stylisten van vtwonen?

Kies op de programmapagina voor het filter Talks, dan krijg je een overzicht te zien. Bekijk de lijst sprekers online.

Win waanzinnige woonprijzen: met de stoelendans en waanzinnige woonloterij

We bestaan dus 30 jaar en dat vieren we! Jij maakt kans op waanzinnige woonprijzen. Zo kun je dus meedoen aan de stoelendans van Vitra. Elke dag maak je maar liefst drie keer kans op zo’n mooie Vitra-stoel. En: je mag hem direct meer naar huis nemen. Ook is er dagelijks om 16 uur de waanzinnige woonloterij, waarbij je kans maakt op mooie prijzen, zoals onder andere een kunstwerk van Kunstbloc of een bos bloemen van Bloomen. 

En dan zijn er ook nog de acht levensgrote inspiratiehuizen van de mooiste woonmagazines van Nederland: Eigen Huis&Interieur, Wonen Landelijke Stijl, Ariadne at Home, vtwonen & Stijlvol Wonen. En mooi dat ze zijn!

Jij komt toch ook? Van 4 t/m 9 oktober in EXPO Greater Amsterdam. Boek snel je tickets!

Ook interessant?