///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Ontdek de gloednieuwe vtwonen PVC collectie

Ontdek de gloednieuwe vtwonen PVC collectie

Met een PVC vloer kies je voor jouw favoriete look, hout, beton of tegels. De vloeren zijn niet van echt te onderscheiden, oersterk en zacht aan je voeten. De nieuwe collectie van vtwonen geeft je woning een prachtige basis met een klassieke, warme of stoere uitstraling. Wat past bij jou?


Duurzame keuze

Een PVC vloer kun je in elke ruimte leggen, omdat hij tegen een stootje kan. In de woonkamer, de kinderkamer, de hal en zelfs de badkamer. PVC is namelijk waterbestendig. Eenmaal gelegd – verlijmd op de vloer of zwevend – gaat de vloer lang mee. Een duurzame keuze dus. Nu alleen nog een vloer uitzoeken die past binnen jouw stijl en ook voor de lange termijn een mooie basis vormt.

Collectie

De vtwonen PVC collectie is afgestemd op de laatste woontrends en geeft je de keuze uit vier variaties:

  1. Een tegel
  2. Een brede plank
  3. Een visgraat patroon
  4. Een Hongaars puntpatroon

Stoer en strak

Wanneer je van de uitstraling van een betonnen vloer houdt, maar voor het gemak van een PVC vloer kiest, is de tegel een goede keuze. Hij is er in een beton-decor en een composiet-decor. Beide zijn ook verkrijgbaar in een extra grote afmeting. Mooi in de keuken of als strakke basis voor de woonkamer.

Warm en klassiek

Hou je meer van een warme uitstraling, dan heeft de vtwonen collectie ook voor jou genoeg te kiezen. De extra brede planken met een natuurgetrouwe houtlook laten elke ruimte groter lijken. Fijn als je niet zoveel ruimte hebt of extra luxe in een al ruime woonkamer. Houd je van een patroon, dan kun je met een visgraat- of Hongaars puntpatroon elke ruimte een klassiek karakter geven. Heerlijk rustgevend in de slaapkamer of chique binnenkomen in de hal. Wist je trouwens dat een Hongaars puntpatroon ook wel bekend staat als sergeantsstrepen?

Ook interessant?