///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Nieuw: bio-boeket van Bloomon

Nieuw: bio-boeket van Bloomon

Bloomon, de online bloemist voor de o zo stijlvolle bloemen, heeft een nieuwtje! Het bedrijf verkoopt sinds kort de Bio-bos: een gemengd boeket van 100% biologische bloemen. En het is weer een plaatje!

We zijn al een tijdje hooked aan de stijlvolle boeketten van bloomon. Heb je ze ook een keer in huis gehad? Dan weet je vast wat waarom we zo fan zijn. Het zijn hippe luchtige en speelse bossen bloemen die werkelijk in elke ruimte in huis het stralende middelpunt zijn. De verse seizoensbloemen in prachtige designs worden rechtstreeks van de kweker tot aan jouw deur bezorgd. Door die korte keten blijft het boeket ongekend lang goed. Zelfs als de eerste bloemen het stilletjes aan begeven, kun je de rest van het boeket nog eens opnieuw rangschikken.

Meet de Bio-bos

Sindskort heeft bloomon een nieuw soort boeket toegevoegd aan hun collectie. De Bio-bos is een boeket met 100% biologische bloemen van lokale kwekers. De allereerste Bio-bos zomereditie is gevuld met vrolijke bloemen in blauwe, gele en lichtroze tinten, met de pioenroos als grote seizoensfavoriet. Korenbloemen van verschillende hoogtes zorgen voor een speels effect.

De komende maanden volgen er nog twee designs: een nazomer- en een herfsteditie. Van elke editie is een beperkte oplage van tussen de 250 en 500 stuks per week beschikbaar. De Bio-bos is verkrijgbaar tot eind september (of zolang de bloemen beschikbaar zijn). Je bestelt het via bloomon.nl voor 24,95 euro. Biologische bloemen zijn trouwens doorgaans iets korter. Het boeket is daarom speciaal ontworpen voor een small vaas. Die heb je voor 9,95 euro.

Bio wat de klok slaat

Het bedrijf houdt de bos tijdens de productie en het vervoer bewust strikt gescheiden van de reguliere boeketten, om eventuele besmetting en vermenging te voorkomen. Daarom wordt de Bio-bos in een box van 100% gerecycled karton verpakt. Daarnaast wordt er bio-based bloemenvoeding van Chrysal meegeleverd. De verpakking hiervan is tevens biologisch afbreekbaar; deze kan in de groenbak weggegooid worden. Bloomon is de eerste bloemist die deze nieuwe bio-based voeding gebruikt.

Duurzaamheid bij Bloomon

Duurzaamheid is voor het bedrijf een belangrijk thema. Het bedrijf is sinds eind 2019 aangesloten bij het Floriculture Sustainability Initiative (FSI). Sinds juni 2020 zijn hun producten klimaatneutraal, van de kweker tot aan de voordeur.

Bloemen waar mens én natuur blij van worden: dat is de visie achter duurzaamheid bij bloomon. Op het gebied van natuur richt de online bloemist zich op het verminderen van de CO2-footprint en het reduceren van bestrijdingsmiddelen. Hun maatschappelijke duurzaamheidsambities richten zich op het garanderen van goede werkomstandigheden voor iedereen in de bloemenketen, en op iets extra’s doen voor mensen die het nodig hebben, bijvoorbeeld door regelmatig bloemen te doneren aan het Ronald McDonald Huis. Op bloomon.nl/duurzaamheid is meer te lezen over de duurzaamheidsambities en de laatste inzichten om de sector te inspireren om mee te innoveren op het gebied van duurzaamheid.

Over Bloomon

Het bloemenaanbod bestaat uit de inmiddels bekende bloomon Original – een hip, luchtig en speels boeket verkrijgbaar in drie maten – en de lijn bloomon Atelier: keer op keer een volledig andere creatie van de bloemkunstenaar. Het is ook mogelijk om eenmalig de bloomon Flowergram, de cadeaubos of een giftcard te bestellen.

Ook interessant?