///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Mooie meubels op maat

Mooie meubels op maat

Heb jij nou hét perfecte hoekje gecreëerd, maar mist er alleen nog een op maat gemaakt meubel? Hier kan Homestock je bij helpen. Want alleen jij weet wat jouw interieur echt nodig heeft. Is dat nou een meubel in een gek formaatje of een hele kekke kleur? Juist dat is waar Homestock van houdt, omdat dit jouw interieur onderscheidt van anderen. Dare to be different. Maar welke items kunnen ze nou op maat maken?

Banken

Banken zijn er in oneindig veel modellen, stoffen en kleuren, maar toch kan het voorkomen dat je de bank die jij voor ogen hebt niet kunt vinden. Bij Homestock weten ze hier wel raad mee. Ze geven met alle liefde jouw perfecte bank vorm. Dit betekent van het tekenen van de eerste schets tot de uiteindelijke productie. Homestock regelt het voor je.

Tafels

Ook eettafels zijn op maat te maken. Zo kun je zelf de afmetingen kiezen, maar zijn er ook oneindig veel soorten afwerkingen. Wil jij bijvoorbeeld een matte houten tafel of ga jij lekker op glanzend marmer? Of zelfs een combinatie? Homestock houdt ervan en helpt je graag bij het samenstellen van jouw ideale tafel.

Kleden

Ook vloerkleden zijn helemaal zelf samen te stellen. De meeste kleden hebben nog steeds een rechthoekig formaat, maar waarom spelen op safe? Bij Homestock durven ze verder te denken. Denk bijvoorbeeld aan een ovaal of rond vloerkleed, zou jij dat aandurven?

Dare to be different met de mooiste combinaties

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Homestock (@homestocknl) op

Ook interessant?