vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Mooi van binnen en buiten: design bloempotten

Mooi van binnen en buiten: design bloempotten

Wat een prachtige design bloempotten zitten er in de collectie Made in Holland van Capi Holland. Ze hebben de look van ruwe natuursteen, maar zijn super lichtgewichten. Prachtig voorbeeld van Dutch Design.

De design bloempotten uit de collectie Made in Holland komen uit de Tilburgse fabriek van Capi Holland. Ze bestaan uit twee lagen. De buitenste laagt showt het mooie design. Verschillende texturen en kleuren zorgen ervoor dat er voor iedereen en voor elk interieur of buitenruimte een passende bloempot te vinden is. De potten zijn verkrijgbaar in meerdere structuren.

De binnenste laag is een knaloranje binnenkant. Deze oranje laag is een knipoog naar de Nederlandse productie en is ook meteen een handige isolatielaag. De laag beschermt de wortels van de plant tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. Hierdoor zijn de potten ook extra stevig en dus breukbestendig. Deze potten kunnen dus wel tegen een stootje. Dat terwijl de potten nog steeds extreem licht van gewicht zijn.

Kijk maar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capi Europe (@capieurope) op

De potten uit de collectie Made in Holland zijn binnen en buiten te gebruiken. De bloempotten zijn 100% waterdicht en daardoor ideaal voor binnen. Als je ze buiten wil gebruiken, hoeft je er alleen een gat te boren. Door de hoge kwaliteit kunnen de potten ook makkelijk buiten blijven staan.

Dutch Design

Een deel van de totale productie van Capi Holland vindt plaats in hun Tilburgse fabriek. Capi heeft een eigen, unieke manier van rotatiegieten ontwikkeld, waarmee tot wel 80% energie bespaard wordt ten opzichte van traditioneel rotatiegieten. Deze collectie is op een duurzame manier geproduceerd met gerecyclede materialen.

Alle potten die zij in hun fabriek maken, zijn 100% recyclebaar. Je krijgt er een garantie van maar liefst tien jaar bij. Het bedrijf gelooft namelijk niet alleen in de kwaliteit en de bijbehorende eigenschappen van hun producten, maar wil hiermee ook laten zien dat deze mooie design bloempotten een lange levensduur hebben en een duurzame keuze zijn.

Ook interessant?