vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Video: mooi modulair systeem voor schakelaars

Video: mooi modulair systeem voor schakelaars

Het Gira schakelaarprogramma System 55 is net zo veelzijdig als jij. De verschillende vormen en designs zijn onderling goed te combineren, voor een interieurstijl op maat.

Gira behoort tot de toonaangevende aanbieders van digitale gebouwbesturing, zoals schakelaars, besturings-, communicatie-, en beveiligingssystemen. De producten en oplossingen van Gira staan voor kwaliteit Made in Germany,voor duurzaamheid bij de productie en in het gebruik. Gira wil met haar producten het leven voor iedereen een stuk gemakkelijker, comfortabeler en veiliger maken. De systemen van Gira worden ongeveer in veertig landen toegepast.

Verschillende vormen en designs

Het modulaire systeem van Gira, Systeem 55, zorgt ervoor dat verschillende soorten schakelmateriaal te combineren zijn. Alle centrale basiselementen en afdekkingen uit het Gira System 55 passen bijvoorbeeld in de afdekramen van een heleboel andere Gira schakelaarprogramma’s en in de modulaire functiezuilen. Het is een heel veelzijdige lijn. Er zijn elf designs en maar liefst 35 kleuren.

Van klassiek tot modern

Hierdoor zijn er veel mogelijkheden, passend bij veel verschillende soorten interieurs en woonsmaken. Om je een idee te geven: voor klassiek vormgegeven interieurs is er bijvoorbeeld de hoogwaardige uitvoering in messing of brons. Voor zakelijke, moderne inrichtingen zijn heldere oppervlakken van thermoplast beschikbaar in bijvoorbeeld zuiver wit of crèmewit. Alle materialen worden gekenmerkt door eenvoudig te reinigen oppervlakken met een hoge uv-bestendigheid.

Deze video geeft een inspirerend inkijkje in de mogelijkheden:

Ook interessant?