vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Mooi: schakelaars in matte kleuren

Mooi: schakelaars in matte kleuren

De kers op de taart van een pas verbouwd huis of met smaak ingerichte woning? Hoogwaardig schakelmateriaal. Echt, het zijn de details die het h’m doen. JUNG introduceert dit najaar twee bijzondere nieuwe matte kleuren in verschillende schakelaarprogramma’s: sneeuwwit mat en grafietzwart mat. En mooi dat deze zijn!

Kleuren met karakter

Noem het gerust kleuren met karakter: sneeuwwit mat en grafietzwart mat. De nieuwe intense matte tinten geven een dramatisch en luxe effect op een bedrukte muurbekleding of juist een heel speels effect op een achtergrond in een tegengestelde kleur. Liever een wat subtielere touch? Ga dan voor sneeuwwit mat. De matte oppervlakken geven de schakelaars, contactdozen en dimmers een heel bijzondere en luxueuze uitstraling. Ook als je schakelt geeft de matte coating een heel nieuwe beleving.

Tijdloos design

Zwart en wit zijn beide tijdloos, net als de schakelaars van JUNG. Het bedrijf innoveert altijd. Door de matte coating in deze twee kleuren toe te voegen aan de klassieke schakelaars, zet Jung weer dat extra stapje. De nieuwe kleuren zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende programma’s van de strakke LS range, in het robuuste A 550 en in het speelse A FLOW met de vriendelijk afgeronde hoeken.

Voor meer informatie kan je terecht op de site van JUNG. Oplossingen van dit bedrijf vormen de vaardige brug tussen toekomst zekere gebouwbeheertechniek en esthetisch design ‘Made in Germany’.

Bekijk meer op jung.nl/grafietzwart & jung.nl/sneeuwwit

Ook interessant?