///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Mix & match je bank zonder keuzestress

Mix & match je bank zonder keuzestress

Omdat deze tijd om flexibele oplossingen vraagt heeft 4x6sofa model X6 modulair gemaakt. Daarmee kun je alle kanten op in je woonkamer. Het model bestaat uit tien elementen. Hiermee bouw je jouw woonkamer in een flits om van thuiswerk modus tot favoriete Netflixplek met familie en vrienden.

Neem een kijkje

Dat moet je natuurlijk even zien! In de industriële showroom in Naarden zijn de tien elementen van de modulaire bank op wieltjes gezet, zodat iedereen er op een supermakkelijke manier zijn perfecte combinatie kan zien en samenstellen.

Of bekijk het hier:

Duidelijke prijs

4x6sofa, het jonge zitbankenmerk zonder keuzestress, heeft zes modellen in 24 actuele kleuren en materialen. En altijd voor één prijs. Alle hoekbanken en 4-zitters kosten € 1299 alle 3-zitters € 999. Fijn en makkelijk.

Kussen erbij?

Alles kan in 24 kleuren en de kleuren zijn ook te mixen en matchen. Je kunt dus alle kanten op. Helemaal leuk: bij de banken kun je in dezelfde kleuren de meest comfortabele kussens bestellen.

Meer informatie:  4x6sofa.com

Ook interessant?