vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Moduleo LayRed: de stille en sterke, natuurgetrouwe PVC vloer

Moduleo LayRed: de stille en sterke, natuurgetrouwe PVC vloer

LayRed van het Belgische merk Moduleo heeft zich bewezen als de perfecte renovatievloer. De planken en tegels hebben realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met sterkte en comfort. Deze duurzame vloer wordt in België met groene energie geproduceerd.

Van charmante stijl tot strakke look

De vloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Om te beginnen met een eigentijds design: realistische hout- en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren iedereen die van zijn huis houdt: van een charmante stijl over een strakke look tot een gedurfd accent.

De kleinste details van elk houtdesign

De LayRed® collectie is nu uitgebreid met ‘embossed in register’. Het embossed in register proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. Dankzij deze reliëf-structuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien én voelen. De vloer is natuurgetrouw en authentiek, want je ziet en voelt de structuur van het houtpatroon. Elke nerf heeft diepte, elke knoest weerspiegelt het karakter van het hout.

Vandaag is rood

Het dankt zijn naam aan de unieke rode achterkant die verdwijnt als de vloer geïnstalleerd is. De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Het resultaat is een mooi vlak vloeroppervlak. Super voor elke ruimte.

Lekker stil

Bovendien is het sterk zonder aan comfort in te leveren. De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid. Zo is het de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is de vloer waterdicht, slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Belangrijk om te weten: een LayRed vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en zal niet vervormen bij schommelingen in temperatuur. Helemaal fijn: Moduleo geeft een levenslange garantie.

Meer informatie: www.moduleo.com

Ook interessant?