vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Languit: de knapste XL hoekbanken

Languit: de knapste XL hoekbanken

Gezellig samen met je lief de dag doornemen, met het hele gezin film kijken of met vrienden op gepaste afstand relaxen: een hoekbank in huis is altijd een goed idee. Dit zijn de knapste XL-hoekbanken.

In het assortiment van DFS zitten heel wat heerlijke hoekbanken. Wat je woonsmaak of interieurstijl ook is, bij DFS vind je de perfecte hoekbank. We zetten er graag acht in de spotlights waarop je heerlijk kunt relaxen, met de pootjes gestrekt.

Heerlijke hoekbanken

Kijk, dit zijn ze de fijne banken. Wat is jouw favoriet?

1. Hoekbank Tahiti

2. Hoekbank Milano

3: Hoekbank Venlo

4. Hoekbank Damian

5: Hoekbank Natasja

6: Hoekbank Falcon

7: Hoekbank Hardy

8: Hoekbank Seychellen

Over DFS

Ken je de banken van DFS? Dit bedrijf ontwerpt, produceert verkoopt en levert al bijna 50 jaar banken! Zo weten als geen ander wat er doe toe bij hun klanten. Ze hebben het hun missie gemaakt om voor jou de perfecte bank te vinden. De banken van dit bedrijf worden met de hand en met liefde gemaakt, voor elke dag.

Keuzestress? Niet nodig! De experts van DFS helpen je graag bij het uitkiezen van jouw droombank: of het nu gaat om het vinden van het juiste formaat te vinden voor jouw huis woning of passend bij jouw budget.

Ook interessant?