vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Kijkje in de keuken: The Big Easy

Kijkje in de keuken: The Big Easy

Ken je de mooie modulekeuken The Big Easy? In deze video krijg je een prachtig kijkje in de keuken: van ontwerptafel naar werkplaats en vervolgens door naar de plek in huis, de keuken als hart van het huis.

Wat een vakmanschap en ambacht gaat er achter dit product schuil! De supersterke en stalen The Big Easy keukens met fraaie industriële look hebben een heel doordacht ontwerp. Prachtig van design en slim in functionaliteit. Zo kun je modules naar hartelust mixen en matchen en aanvullen zodra je hier behoefte aan hebt. Handig, bijvoorbeeld als je gezinssituatie verandert.

Keukeninspiratie

In deze video zie je precies hoe deze stijlvolle keuken tot stand komt en oogt in een interieur. Kijken hoor, want het is een prachtig filmpje.

In dit artikel lees je trouwens meer over hoe je kunt mixen en matchen en wat de mogelijkheden zijn voor het samenstellen van jouw droomkeuken. Op zoek naar zo’n mooie nieuwe modulekeuken? Neem vooral ook een kijkje op de inspiratiepagina, hier vind je nog veel voorbeelden van handige opstellingen. Kijk voor alle ins en outs ook op de site.

Ook interessant?