vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Kies voor kleur in de badkamer               

Kies voor kleur in de badkamer               

Een echte badkamertrend? De inrichting van deze ruimte is een verlengstuk van je interieur en jouw woonsmaak. Specialist GROHE maakt je makkelijk: dankzij de uitbreiding van de Colors-collectie creëer je een persoonlijke badkamer. Van de kleur, stijl en afwerking tot de douches, kranen en accessoires.

GROHE bied je een heel uitgebreid assortiment in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kun jij jouw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. Ga je voor goud, zilver, rosé goud of donkergrijs? En ben je fan van mat of juist van glanzend? Jij bepaalt!

Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe GROHE Colours-collectie is de enorme keuzemogelijkheden die het je biedt als het om kleur gaat. Bij deze badkamerleverancier vind je een prachtig kleurenportfolio voor armaturen, douches, accessoires en bedieningsplaten.

Welke kleuren dit bijvoorbeeld zijn? We geven je een overzicht:

CHROME

Een klassieker: de GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken. Kies voor de klassieke chroom afwerking voor een tijdloos design.

SUPERSTEEL

Design van nu: creëert een luxe look met een matte afwerking die perfect past bij staal en bij licht marmer, beton of hout.

COOL SUNRISE

Statement: dat is Cool Sunrise. In hoogglans creëert het verfijning en klassieke luxe, in geborsteld een moderne maar vintage charme. Combineren kan met donkere, lichte en witte interieurs.

WARM SUNSET

Dit is luxe voor individualisten. Warm Sunset accentueert sfeervolle badkamers en geeft een prachtige schittering. Past bij donkere stenen, marmer en beton. Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

NIKKEL

Gebruik de afwerking Nikkel voor een natuurlijke uitstraling en voor interieurs met organische elementen om puurheid en natuurlijke warmte te creëeren. Past goed bij stenen, licht beton en marmer. Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

HARD GRAPHITE

Contrast of camouflage: of je nu kiest voor pure white of camouflage kleuren. Het past altijd goed bij materialen zoals beton en licht hout. Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking. Kijk maar hieronder, wat een mooie combinatie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GROHE NL (@grohenl) op

De ideale match

Heb je last van keuzestress? Hoeft niet! Hun keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die goed passen bij de kranen, douches en sanitaire systemen. Ze vullen elkaar aan als je het hebt over design en technologie: de overweldigende hoeveelheid mogelijkheden zijn hierbij al gematcht tot één simpele keuze, de perfecte match. Hoe het werkt? Jij geeft online aan welke kraan of wastafel je bijvoorbeeld zou willen. GROHE toont je dan de perfect bijpassende producten. Handig toch?

Ook interessant?