///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Keukeninspiratie opdoen: ontdek deze 9 mogelijkheden

Keukeninspiratie opdoen: ontdek deze 9 mogelijkheden

Het is zover! Je hebt bouw- of verbouwplannen en ook de keuken is aan de beurt. Maar waar en hoe start je jouw zoektocht? De experts van Bruynzeel Keukens helpen je graag op weg: negen tips voor keukeninspiratie.

1. Maak een moodboard


Een moodboard is een bord waar je de sfeer van jouw ideale keuken op kan creëren. Het wordt vaak gebruikt om een concept, idee, een gedachte of gevoel te visualiseren en is de perfecte manier om jouw interieurwensen visueel te maken. Knip de mooiste keuken ideeën, kleuren en materialen uit magazines en plak ze op een stuk karton of ga online aan de slag met de digitale Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens. In 10 simpele stappen creëer je een overzicht van al jouw keukenwensen. Helemaal handig: je kunt jouw online moodboard gemakkelijk delen met je lief, familie, vrienden en zelfs met een adviseur in de winkel.

2.Ontwerp zelf jouw ideale keuken

Nog een stapje verder? Ga dan aan de slag met de Keukenplanner. Met behulp van deze tool ontwerp je zelf, thuis vanaf de bank, een eerste 3D-ontwerp van jouw ideale keuken. Probeer verschillende opstellingen en speel met kleuren en kasten. Ook makkelijk: sla je ontwerp op en ga in de winkel met een ervaren adviseur verder aan de slag.

3.Neem een kijkje in de keuken bij anderen


Iedereen die ooit een keuken heeft gekocht, stond voor dezelfde keuzes als waar jij nu voor staat. Neem dus ook eens een kijkje in de keuken bij een ander: je buurvrouw, oom, beste vrienden of collega. Vraag welke keuzes hij of zij maakte en waarom.

Wist je dat je ook digitaal een kijkje in de keuken kunt nemen? Op de website van Bruynzeel Keukens vind je verschillende binnenkijkers waar je niet alleen hele mooie keukens kunt bekijken, maar ook interviews leest en video’s bekijkt met de trotse eigenaren. Zij vertellen uitgebreid welke keuzes zij hebben gemaakt in hun reis naar een nieuwe keuken. Liever plaatjes kijken? Ook dat is mogelijk. Dagelijks delen anderen interieur- en keukeninspiratie via #bruynzeelkeukens. Neem hier snel een kijkje!

4.Leer online meer over stijlen en mogelijkheden

Online is een zee aan informatie te vinden die je kan helpen om straks de juiste keuzes te maken, als je bijvoorbeeld eenmaal naar een adviseur of keukenwinkel gaat.

Op de overzichtelijke website van Bruynzeel Keukens vind je natuurlijk ook een flinke dosis keukeninspiratie. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de verschillende stijlen en kleuren zoals de landelijke keuken, de houten keuken en zwarte keukens. Maar ook over functionaliteit, duurzaamheid en veel verschillende merken keukenapparatuur vind je meer informatie en inspiratie.

5.Bladeren, bladeren, bladeren


Ook in tijdschriften en magazines valt natuurlijk volop woon- en keukeninspiratie te halen. Zo publiceerde VT Wonen eerder dit jaar een heuse keukenspecial vol met inspiratie en tips.

Wist je trouwens dat Bruynzeel Keukens ook een prachtig inspiratiemagazine heeft? Je kan het magazine gratis aanvragen.  Hierin vind je keukeninspiratie in overvloed. Net als fijne recepten om een keer uit te proberen in de keuken en lekker veel tips en tricks op het gebied van keukenstyling. Vraag hem snel aan, dat wordt lekker bladeren!

6.Ervaar en bekijk keukens in het echt


Hoe voelen de verschillende materialen? Welke tinten heeft de kleur van de keukendeur? En welke kast is voor jou het meest prettig als het gaat om het opbergen van de voorraad? Kom erachter door keukenwinkels te bezoeken en daar verschillende keukens in het echt te bekijken en ervaren. Bij een van de Bruynzeel winkels ben je altijd van harte welkom om binnen te lopen. De aankoopadviseurs voorzien je graag van vrijblijvende keukenadviezen. Het is mogelijk vooraf een afspraak in te plannen in een van de winkels. De adviseur neemt uitgebreid de tijd om je niet alleen van praktische en inspirerende adviezen te voorzien, maar maakt tijdens deze afspraak ook een gratis 3D keukenontwerp waarin al jouw keukenwensen samen komen.

7.Maak gebruik van online advies

Thuis gewoon vanaf je eigen bank toch gebruik maken van expertadvies live vanuit de keukenwinkel? Het is mogelijk! Met dank aan het online advies van Bruynzeel Keukens. Hoe handig: via een videoverbinding maak je kennis met een van de aankoopadviseur bij jou in de buurt. Hij of zij voorziet je van de nodige keukeninspiratie, alle informatie waar je naar op zoek bent en beantwoord al je vragen op keukengebied.

8.Ga op kookworkshop en leer je apparatuur kennen


Heb je specifieke vragen over keukenapparatuur? Bij veel leveranciers van keukenapparatuur is het mogelijk een bezoek te brengen aan de eigen showrooms en experience centers. Hier krijg je uitgebreid advies over de eigenschappen en functies van verschillende apparaten. Helemaal leuk: je kunt bij veel leveranciers ook workshops volgen. Heb je bijvoorbeeld een keuken met een stoomoven of inductiekookplaat aangeschaft? Met behulp van een kookworkshop haal je het optimale uit je apparaat en kook je de sterren van de hemel.

9.Wat is jouw ultieme tip?

Heb jij een goede tip of wil je jouw keuken laten zien? Laat het weten via een van de social media kanalen: volg Bruynzeel Keukens op Instagram, Pinterest, Facebook of Linkedin.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bruynzeel Keukens (@bruynzeelkeukens) op

Ook interessant?