1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Zó handig is een Quooker dus

Zó handig is een Quooker dus

Wist je dat in maar liefst één op de drie nieuwe keukens een Quooker wordt geplaatst? Wij snappen het wel. Het gemak van direct 100°C kokend, warm, koud, koel, bruisend en gefilterd water, direct uit de kraan. Veilig, zuinig, multi-inzetbaar èn mooi.

Een Quooker maakt het je makkelijk. En of je nu een echte keukenprins of -prinses bent of juist liever gaat voor snelle gerechten: van gemak houden we allemaal, nietwaar?

Multi-tasker

Waarom een Quooker zo handig is? Hiermee tap je warm, koud en kokend water direct uit je kraan. Gebruik het voor het koken, blancheren of pocheren van bijvoorbeeld groenten of vis. Een paar voorbeelden uit de praktijk. Je zet een kopje thee in een handomdraai. Ook een pan pasta of eitje is zo razendsnel klaar. En hoe heerlijk is het als je thuis een flesje gefilterd water kunt vullen, voor onderweg? 

Fan van bruiswater? Je kan naast het kokende, warme en koude water ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen als je de Quooker CUBE op jouw systeem aansluit. Een duurzame oplossing en als bijkomend voordeel hoef je zelf niet meer te sjouwen met flessen bruiswater. Trakteer jezelf of je visite op een glaasje koel en bruisend water of limonade.

Een waarschuwing is trouwens wel op zijn plek. Geloof ons maar: voor je het weet, kun je je Quooker niet meer missen. 

Kraan naar je smaak

Bij dit bedrijf weten ze dat iedere keuken anders is. Daarom vind je er een brede collectie kranen. De keuze is reuze. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen. Alle kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes: van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina. Zo biedt het bedrijf altijd een kraan die bij jou en je keuken past. Bekijk de complete collectie op quooker.nl

Veiligheid voor alles

Quooker heeft daarnaast veiligheid hoog in het vaandel staan. Met jonge kinderen en kokend water is het namelijk altijd oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken en meestal zijn daarbij kinderen betrokken. Met een Quooker in huis zijn dit soort ongelukken verleden tijd, want de kraan staat vast op het aanrecht. Daarnaast bezit het een goed doordacht beveiligingssysteem dat nooit zomaar kokend water geeft. Hiervoor moet je de bedieningsknop eerst indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna komt er ook daadwerkelijk kokend water uit. Het helpt ook dat de straal niet massief is, maar druppelvormig: nog voor je je echt brandt, heb je je hand al teruggetrokken. 

Zuinig type

Goed om te weten: als je water tapt, tap je altijd exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Dat is met een waterkoker of fluitketel wel anders. Wie voor een COMBI-reservoir kiest, bespaart nog meer water. Dit reservoir levert namelijk niet alleen kokend, maar ook warm water van 40 tot 60°C. Het is de eerste ‘boiler’ ter wereld met hoog-vacuümisolatie en daarmee de zuinigste warmwatervoorziening voor de keuken, gewaardeerd met energielabel A.

Ook interessant?